Meld je aan voor de nieuwsbrief:

24/02/23

Suzan & Freek vier keer in Ziggo Dome

Suzan & Freek geven een extra concert op vrijdagavond 10 november 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het is de vierde show die vanwege grote vraag naar kaarten bekend wordt gemaakt in de Ziggo Dome reeks. Tickets voor het extra concert op vrijdag 10 november zijn direct in de verkoop gegaan via www.suzanenfreek.nl.

Van de vier shows zijn er al twee shows uitverkocht, voor de derde zijn nog enkele kaarten beschikbaar. “Vier keer in de Ziggo Dome. We kunnen het zelf ook nog niet bevatten, geweldig. De reacties op onze Netflix-docu blijven nog steeds binnenstromen, en we vinden het dan ook heel bijzonder dat er zo’n grote vraag is naar kaartjes voor onze shows in de Ziggo Dome. Wat hebben we er een zin in om er met onze band geweldige shows van te maken.”, aldus Suzan & Freek.

Het succes voor Suzan & Freek begon vier jaar geleden met het uitbrengen van hun eerste eigen nummer ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Kwijt’, ‘Honderd Keer’, ’Blauwe Dag’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Voor hun beide albums ontvingen ze Edison Awards en een platina plaat voor meer dan 100 miljoen streams. Suzan & Freek spelen momenteel een uitverkochte theatertour in Nederland en België. Eerder stonden ze al op de podia van Vrienden van Amstel LIVE en Concert at SEA. Vorig jaar gaven ze twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome. Eerder dit jaar kwam de Netflix-documentaire ‘Tussen Jou En Mij’ uit, waarin ze gevolgd zijn in hun carrière en privé-leven.

==================================

Suzan & Freek – Live in de Ziggo Dome

Vrijdag 10 november, aanvang: 20:30 uur – EXTRA CONCERT
Zaterdag 11 november, aanvang: 20:30 uur – UITVERKOCHT
Zondag 12 november, aanvang: 14:00 uur – UITVERKOCHT
Zondag 12 november, aanvang: 20:30 uur – LAATSTE KAARTEN

Tickets
Kaarten zijn zojuist in de verkoop gegaaan via www.suzanenfreek.nl

Gerelateerd nieuws