Meld je aan voor de nieuwsbrief:

23/05/24

Suzan & Freek kondigen Ziggo Dome shows aan

Suzan & Freek geven op zaterdagavond 24 mei en zondagmiddag 25 mei 2025 een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Vandaag om 17:15 uur verschijnt ook de nieuwe single ‘Verleden Tijd’ van het tweetal. De kaartverkoop van de concerten start zaterdag 25 mei om 10:00 uur via www.suzanenfreek.nl.

De Ziggo Dome zit het tweetal als gegoten, twee jaar geleden gaven ze nog vier uitverkochte concerten in de zaal. “Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen: we gaan weer in de Ziggo Dome spelen! De zaal voelt voor ons als een heel vertrouwde plek waar we graag terugkeren.” vertelt het duo.

Suzan: “De eerste keer Ziggo Dome zullen we nooit vergeten: die grote zaal, met zoveel mensen, de spanning vooraf en de enorme ontlading tijdens de show – wat een feest! Inmiddels hebben we er al meerdere uitverkochte concerten mogen geven, en hoewel het altijd spannend zal blijven, voelen we ons er helemaal thuis.”

“Het is bijzonder hoe zo’n grote zaal zo intiem kan zijn als je er met z’n allen een mooi feestje viert. We gaan er weer een geweldige show van maken, met alle bekende liedjes en nieuwe liedjes die we dit jaar speciaal gaan uitbrengen in aanloop naar de concerten in mei 2025.” vult Freek aan.

De nieuwe single ‘Verleden Tijd’ is een ‘heartbreak anthem’ over het moeten loslaten van een liefde of vriendschap, terwijl je dat nog niet onder ogen wil zien. Het nummer is de eerste single van het aankomende vierde studioalbum van Suzan & Freek.

Het succes voor Suzan & Freek begon vijf jaar geleden met het uitbrengen van hun eerste eigen nummer ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam hun carrière in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Kwijt’, ‘Honderd Keer’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’. ‘Goud’ en ‘Vas-y (Ga Maar)’. Voor hun albums ontvingen ze Edison Awards en een platina plaat voor meer dan 100 miljoen streams. Deze zomer speelt het duo op festivals als ‘Concert at SEA’ en ‘Zwarte Cross’ en ze verkochten eerder in totaal zes keer de Ziggo Dome uit.

Gerelateerd nieuws