Meld je aan voor de nieuwsbrief:

13/12/22

Suzan & Freek kondigen concerten in Ziggo Dome aan

Suzan & Freek geven op zaterdagavond 11 november en zondagmiddag 12 november 2023 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets voor de concerten gaan aanstaande donderdag 15 december om 12:00 uur in de verkoop via www.suzanenfreek.nl.

Eerder dit jaar gaven Suzan & Freek twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome en dat krijgt nu een vervolg. “We genieten nog steeds na van onze shows in de Ziggo Dome in april en vinden het dan ook geweldig om hier komend jaar met onze band weer concerten te mogen geven. De zaal past ons goed, het voelt intiem ondanks de grootte van de zaal. We hebben er heel veel zin in.”, aldus Suzan & Freek.

Netflix maakte afgelopen vrijdag bekend dat er begin volgend jaar een Netflix-documentaire genaamd ‘Tussen Jou En Mij’ verschijnt over het duo, waarin ze gevolgd zijn in hun carrière en privé-leven.

Het succes voor Suzan & Freek begon vier jaar geleden met het uitbrengen van hun eerste eigen nummer ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Kwijt’, ‘Honderd Keer’, ’Blauwe Dag’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Voor hun beide albums ontvingen ze Edison Awards en een platina plaat voor meer dan 100 miljoen streams. Suzan & Freek spelen momenteel een uitverkochte theatertour in Nederland en België. Eerder stonden ze al op de podia van Vrienden van Amstel LIVE en Concert at SEA. In april van dit jaar gaven ze twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome.

Gerelateerd nieuws