Meld je aan voor de nieuwsbrief:

16/12/22

Extra concert Suzan & Freek in Ziggo Dome

Suzan & Freek geven een extra concert op zondagavond 12 november 2023 in Ziggo Dome Amsterdam. De kaarten voor de concerten op 11 november en het middagconcert op 12 november waren vanmiddag in enkele minuten zo goed als uitverkocht. Tickets voor het concert zijn direct in de verkoop gegaan via www.suzanenfreek.nl.

“Wow. We weten niet wat ons overkomt vandaag. Wat geweldig dat we een derde show in de Ziggo Dome mogen toevoegen. We hebben heel veel zin om er met onze band drie geweldige shows van te maken.”, aldus Suzan & Freek.

Het succes voor Suzan & Freek begon vier jaar geleden met het uitbrengen van hun eerste eigen nummer ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Kwijt’, ‘Honderd Keer’, ’Blauwe Dag’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Voor hun beide albums ontvingen ze Edison Awards en een platina plaat voor meer dan 100 miljoen streams. Suzan & Freek spelen momenteel een uitverkochte theatertour in Nederland en België. Eerder stonden ze al op de podia van Vrienden van Amstel LIVE en Concert at SEA. In april van dit jaar gaven ze twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome.

Netflix maakte afgelopen vrijdag bekend dat er begin volgend jaar een Netflix-documentaire genaamd ‘Tussen Jou En Mij’ verschijnt over het duo, waarin ze gevolgd zijn in hun carrière en privé-leven.

Suzan & Freek – Live in de Ziggo Dome
Zaterdag 11 november 2023, aanvang: 20:30 uur – avondshow
Zondag 12 november 2023, aanvang: 14:00 uur – middagshow
Zondag 12 november 2023, aanvang: 20:30 uur – avondshow 

Tickets
Kaarten zijn in de verkoop gegaaan via www.suzanenfreek.nl

Gerelateerd nieuws