Meld je aan voor de nieuwsbrief:

29/10/21

Suzan & Freek op 23 april 2022 in de Ziggo Dome

Suzan & Freek geven op zaterdag 23 april 2022 een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van het duo dat morgen het nieuwe album ‘Dromen In Kleur’ uitbrengt. Kaarten voor het concert gaan aanstaande zaterdag 30 oktober 2021 om 10:00 uur in de verkoop via www.suzanenfreekziggodome.nl.

Het is bijzonder voor Suzan & Freek dat ze de stap kunnen zetten naar de grootste popzaal in Nederland. Precies drie jaar geleden brachten we onze allereerste eigen single ‘Als Het Avond Is’ uit. Dat we nu, drie jaar later, onze eigen show in de allergrootste popzaal van Nederland mogen aankondigen hadden we nooit durven dromen. We kunnen niet wachten om op 23 april het podium van de Ziggo Dome te betreden en er samen met onze fans een onvergetelijke avond van te maken. Een droom die uitkomt, aldus Suzan & Freek.

Het succes voor Suzan & Freek begon in 2018 met het uitbrengen van het liedje ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière van het duo in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Blauwe Dag’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Voor het debuutalbum ontvingen ze een Edison Award en een platina plaat. Suzan & Freek staan aan de vooravond van een geheel uitverkochte clubtour in Nederland en België en stonden eerder al op de podia van Vrienden van Amstel en Concert at SEA. Aanstaande vrijdag 29 oktober komt het tweede album ‘Dromen In Kleur’ uit. Het duo viert dat aankomend weekend met de opening van hun eigen pop-up store in Hoog Catharijne, Utrecht. 

Suzan & Freek live in de Ziggo Dome
Zaterdag 23 april 2022

Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande zaterdag 30 oktober om 10:00 uur via www.suzanenfreekziggodome.nl.

Gerelateerd nieuws