Meld je aan voor de nieuwsbrief:

04/11/21

Suzan & Freek kondigen extra concert in de Ziggo Dome aan

Suzan & Freek geven op zondag 24 april 2022 een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets voor de show op zaterdag 23 april 2022 gingen afgelopen zaterdag in de verkoop en waren gelijk uitverkocht. Het worden de grootste shows uit de carrière van het duo dat hun nieuwe album ‘Dromen In Kleur’ afgelopen vrijdag uitbracht. Kaarten voor het concert zijn zojuist in de verkoop gegaan via www.suzanenfreekziggodome.nl.

Suzan en Freek zijn onder de indruk van alle reacties op hun eerste concert in de Ziggo Dome. We vonden het al heel bijzonder om een show in de Ziggo Dome te kunnen aankondigen, maar dat er zoveel mensen een kaartje willen hadden we niet durven dromen. Wat te gek zeg om een tweede concert te mogen geven. We gaan er 23 en 24 april geweldige avonden van maken in Amsterdam samen met onze fans”, aldus Suzan & Freek.

Het succes voor Suzan & Freek begon vandaag precies drie jaar geleden met het uitbrengen van hun eerste eigen liedje ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière van het duo in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Blauwe Dag’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Voor het debuutalbum ontvingen ze een Edison Award en een platina plaat. Suzan & Freek staan aan de vooravond van een geheel uitverkochte clubtour in Nederland en België en stonden eerder al op de podia van Vrienden van Amstel en Concert at SEA. Afgelopen vrijdag bracht het duo hun nieuwe album ‘Dromen In Kleur’ uit.

Suzan & Freek live in de Ziggo Dome
Zaterdag 23 april 2022, aanvang: 20:30 uur – UITVERKOCHT
Zondag 24 april 2022, aanvang: 19:30 uur – EXTRA SHOW

Tickets
Kaarten zijn zojuist in de verkoop gegaan via www.suzanenfreekziggodome.nl.

Gerelateerd nieuws