Meld je aan voor de nieuwsbrief:

03/09/20

Suzan & Freek geven volgende maand concerten in Scala Theater Utrecht

Suzan & Freek geven op zaterdag 17 oktober aanstaande twee concerten in Scala Theater in Jaarbeurs Utrecht. Om 16:00 uur en 20:00 uur staan ze op het podium van dit speciaal gebouwde theater dat is ingericht op de 1,5 meter samenleving. Kaarten voor de shows gaan aanstaande vrijdag 4 september om 14:00 uur in de verkoop via suzanenfreek.nl 

 

“We hebben hier ontzettend veel zin in, want wat hebben we het optreden gemist. We gaan zowel nummers van ons debuutalbum spelen, nieuwe nummers én liedjes uit Beste Zangers. We kunnen haast niet wachten tot zaterdag 17 oktober!” aldus Suzan & Freek.

 

In februari ontvingen Suzan & Freek een Edison Award voor hun debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’. Dat album behaalde binnen enkele maanden de platina status. De singles ‘Deze Is Voor Mij’, ‘Blauwe Dag’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Als Het Avond Is’ bereikten allemaal hoge noteringen in de hitlijsten. Momenteel hebben ze samen met Snelle het liedje ‘De Overkant’ uit dat hoog in de Top 40 staat. Suzan & Freek zijn vanaf morgen te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers op NPO 1.

Gerelateerd nieuws