Meld je aan voor de nieuwsbrief:

20/04/22

Suzan & Freek gaan de theaters in dit najaar

Suzan & Freek hebben vandaag een grote theatertour aangekondigd. Dit najaar staan ze in twintig steden op het podium. Tickets voor de concerten gaan op vrijdag 22 april om 10:00 uur in de verkoop via www.suzanenfreek.nl.

Suzan & Freek hebben veel zin om dit najaar de intimiteit van het theater op te zoeken.  “Samen met onze band gaan we het land in en spelen we wat de fans van ons kennen, afgewisseld met kleine liedjes en verhalen. Een avond waarbij meezingen mag, stilzitten waarschijnlijk niet gaat lukken en waarbij we hopen dat mensen met een goed gevoel weer naar buiten stappen”, aldus Suzan & Freek.

Het succes voor Suzan & Freek begon drie jaar geleden met het uitbrengen van hun eerste eigen liedje ‘Als Het Avond Is’. Sindsdien kwam de carrière van het duo in een stroomversnelling en scoorden ze hits als ‘Honderd Keer’, ’Blauwe Dag’, ‘De Overkant’, ‘Weg Van Jou’ en ‘Goud’. Voor hun beide albums ontvingen ze een Edison Award en een platina plaat. Suzan & Freek spelen momenteel een uitverkochte clubtour in Nederland en België en stonden eerder al op de podia van Vrienden van Amstel en Concert at SEA. Op 23 en 24 april geven ze een concert in de Ziggo Dome.

Gerelateerd nieuws