Meld je aan voor de nieuwsbrief:

20/02/17

Nieuw album ‘Moi’ van Daniël Lohues op 3 maart

Daniël Lohues brengt op 3 maart een nieuw album uit, getiteld ‘Moi’. Als voorproefje op het album bracht hij via zijn eigen label Ericana Recordings vorige week het nummer ‘Maak Joe Waor’ uit.

Daniël zegt over dit lied:

Een lied over doen wat je zegt en doen wat je kunt.

‘Maak Joe Waor’ is te beluisteren op onder andere Spotify en Apple Music.

Moi

Het album ‘Moi’ bevat een greep uit de nummers die Daniël de afgelopen tijd maakte aan zijn keukentafel in Erica. Waar hij bij vorige platen zijn inspiratie soms opdeed in Amerika, heeft hij zich dit keer bewust enkel laten inspireren door mensen, dingen en verhalen dicht bij huis.

De nieuwe songs op deze plaat zijn opgenomen zoals ze gemaakt zijn: vers van het land en in de puurste vorm. Daniël achter de vleugel of alleen met een gitaar. Dichtbij en handgemaakt.

‘Moi’ is vanaf vandaag vooruit te bestellen via de webshop. Op de dag van release ontvang je een gesigneerd exemplaar in huis. Vanaf 1 april is het album ook beschikbaar op vinyl.

Op ‘Moi’ staan 16 nummers:

1. Loat Mij Mar Lekker Dit Doen
2. Maak Joe Waor
3. Vlieg Dan Toch!
4. Kom, Dans Met Mij
5. Gewoon ‘N Dag Op ‘N Dorp
6. In Vredesnaam
7. Widukind
8. Mooie Verhalen Later
9. Behalve A’k Uut Bere Kom
10. Soms Stiet De Tied Eben Stille
11. Zo Hard As De Tied Giet
12. Schrei Mar Niet
13. Help Het Joe Hopen
14. Zodat Ok Bij Mij De Wind Goed Stiet
15. Waor Wo’j Dan Nog Hen
16. Ärgens Langs ‘N Lang Kanaal

Met de gelijknamige theatertournee van meer dan zestig voorstellingen trekt de singer/songwriter uit Erica tot juli door Nederland. Kijk voor alle data op lohues.nl/agenda.

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie MG Schmidt prijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden prijs, de H.T. Buiskool trofee en de Culturele Prijs van Oost Nederland.

Gerelateerd nieuws