Meld je aan voor de nieuwsbrief:

30/09/22

Daniël Lohues brengt single uit en gaat weer op tour

Daniël Lohues heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Dat zien we dan wel weer’ uitgebracht. Hij kondigde zojuist ook aan komend jaar weer op tour te gaan langs de Nederlandse theaters. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de zalen. 

Daniël zegt er zelf dit over: “Te gek! Ik ga weer op tournee! Een nieuwe theatervoorstelling. Volgend jaar maart begint het. Ik breng nu alvast een single uit met de titel: “Dat zien we dan wel weer”. Dat gaat over dat het steeds wat makkelijker wordt om je niet altijd zo druk te maken om van alles. Dat nummer zal ik tijdens de nieuwe voorstelling vast ook spelen. Ook andere nieuwe nummers en een keuze uit nummers die ik de afgelopen dertig jaar schreef, zal ik spelen. Heb ook al heel wat mooie verhalen liggen om te vertellen. Heb er bijzonder veel zin in om weer op pad te gaan. Kijk ernaar uit! Groetjes, Daniël”

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, een Edison, de Annie MG Schmidt prijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland, de Culturele prijs van Drenthe en een Buma Award. Naast zijn eigen werk produceerde hij albums voor onder andere Douwe Bob, Stephanie Struijk, Herman van Veen, Rob de Nijs, DI-RECT, Cuby + Blizzards en Henny Vrienten.

Gerelateerd nieuws