Meld je aan voor de nieuwsbrief:

08/02/19

Daniël Lohues weer met elektrische band op clubtour

Na een succesvol verlopen clubtour in het najaar van 2018 heeft Daniël Lohues besloten ook in 2019 met de elektrische band te gaan spelen. In de maand mei te zien in de clubs, en de rest van de zomer op festivals zoals het Hello Festival in Emmen, Dauwpop, Stadspark Live in Groningen, Tuckerville, CAS en nog meer. Hij gaat op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar.

Tijdens de clubtour zal de liveplaat (ook op vinyl als luxe dubbelaar!) te verkrijgen zijn met daarop opnames die afgelopen najaar gemaakt zijn.

De band: Daniël (gitaar en zang), Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen).

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie M.G. Schmidtprijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’.

12 mei: Paard, Den Haag
16 mei: Luxor Live, Arnhem
17 mei: TivoliVredenburg, Utrecht
18 mei: Neushoorn, Leeuwarden
25 mei: Paradiso Noord, Amsterdam

De kaartverkoop voor deze clubtour begint zaterdag 9 februari om 10.00 uur.

Gerelateerd nieuws