Meld je aan voor de nieuwsbrief:

20/09/18

Daniël Lohues genomineerd voor Buma Award

Daniël Lohues is met ‘Vlier’ genomineerd voor een Buma NL Award in de categorie ‘Meest Succesvolle album’. Naast Daniël zijn ook Wende Snijders en Maaike Ouboter genomineerd in het segment Alternatief.

De Buma NL Awards zijn de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandstalige muziekcultuur die dit jaar voor de negende keer worden uitgereikt. De nominaties voor en uiteindelijke toekenning van de awards in de vier genoemde categorieën is gebaseerd op verkoopcijfers van cd’s, downloads, airplay op radio en televisie en de aantallen streams op de toonaangevende streamingplatforms. Naast de Buma NL Awards worden op 1 oktober 2018 ook de Hollandse Meesters Award, de Xenox Music Media Awards, de Sena Performers Award en de HitsNL Awards uitgereikt. Lees hier meer over de Buma NL Awards.

Beluister ‘Vlier’ hieronder:

Tour
Binnenkort speelt Daniël Lohues weer live in theaters. De shows in Hedon Zwolle en TivoliVredenburg Cloud Nine Utrecht zijn al uitverkocht, maar voor Eindhoven, Haarlem en Nijmegen zijn nog tickets verkrijgbaar

05 Oktober: Metropool, Hengelo
06 Oktober: Paard, Den Haag (Laatste Kaarten)
13 Oktober: TivoliVredenburg Cloud Nine, Utrecht (Uitverkocht)
18 Oktober: Doornroosje, Nijmegen
19 Oktober: Patronaat, Haarlem
20 Oktober: Effenaar, Eindhoven
26 Oktober: Hedon, Zwolle (Uitverkocht)
27 Oktober: Hedon, Zwolle (Uitverkocht)
31 Oktober: De Oosterpoort, Groningen

Gerelateerd nieuws