Meld je aan voor de nieuwsbrief:

19/03/21

Daniël Lohues brengt song uit met barokorkest

Daniël Lohues brengt vandaag de track ‘Half april’ uit. Een opname in samenwerking met Holland Baroque. Het lied is te beluisteren via Spotify, Apple Music en de overige streamingsdiensten.

Eind 2019 tourden Daniël Lohues en Holland Baroque langs de theaters van Nederland. Tijdens deze tournee speelden zij naast muziek uit de 18e eeuw ook liedjes uit het repertoire van Daniël. Tineke en Judith Steenbrink, de krachten achter het bijzondere barokorkest, arrangeerden deze muziek alsof het 1725 was. Daniël schreef voor deze voorstelling ook een aantal nieuwe songs, waaronder ‘Half april’. Opnames daarvan lagen sindsdien op de plank, tussen vele andere, nog niet uitgebrachte songs en de registraties van zijn theatervoorstellingen. Vanaf vandaag is het liedje uitgebracht op Lohues’ eigen platenlabel Ericana Recordings en te beluisteren via Spotify, Apple Music en de overige streamingsdiensten.

Daniël Lohues is een muzikale en artistieke duizendpoot. Hij is (film)componist, singer-songwriter, bandleider, gitarist, organist, pianist en schrijver.

Gerelateerd nieuws