Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Exclusief te boeken voor besloten events!
  Exclusief te boeken voor besloten events!
 • Exclusief te boeken voor besloten events!
  Exclusief te boeken voor besloten events!
 • Nieuw bij Agents After All AAA2010: Suzan & Freek
  Nieuw bij Agents After All AAA2010: Suzan & Freek
 • Exclusief te boeken voor besloten events!
  Exclusief te boeken voor besloten events!

  Offerte

  Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  Gegevens aanvrager

  Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

  Gegevens optreden/evenement

  Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

  Suzan & Freek

  Suzan & Freek scoorden megahits met de singles ‘Als Het Avond Is’ en ‘Blauwe Dag’. Het debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ is onlangs uitgebracht en Suzan & Freek speelden hun eerste theatertour. Komend jaar zullen ze wederom de clubs ingaan en op diverse grote festivals spelen. Daarnaast blijven Suzan & Freek beschikbaar voor exclusieve optredens op besloten evenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

  Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Onder de noemer ‘De Minuut’ postten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fanbasis. De grootste kracht blijkt de manier waarop Suzan & Freek liedjes herkenbaar houden, maar ondertussen volledig naar hun eigen hand zetten. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour tot aan de Randstad aan toe en is hun ster rijzende, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben.

  Debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan en wordt bekroond met een dubbel platina award in Nederland en België. Opvolger ‘Blauwe Dag’, inmiddels ook bekroond met platina, wordt eveneens een enorme hit en klimt naar nummer 4 in de Nederlandse Top 40.

  In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don’t Let Me Down (origineel: The Chainsmokers) werd ontdekt en op gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf, met meer dan een miljoen views tot gevolg. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 13 miljoen keer beluisterd.

  In het najaar van 2020 waren Suzan & Freek een van de deelnemers aan het tv-programma ‘Beste Zangers’.

  Prijs Suzan & Freek boeken?

  Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Suzan & Freek. Wil je Suzan & Freek boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

  Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Suzan & Freek. Wil je Suzan & Freek boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp.

  Boekingsmogelijkheden

  • Live optreden (duo)

  Social media Suzan & Freek

  Twitter

  Video

  Nieuws Suzan & Freek