Meld je aan voor de nieuwsbrief:

09/01/24

Son Mieux op zaterdag 1 februari 2025 in Ziggo Dome

Son Mieux geeft op zaterdag 1 februari 2025 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Dit is het grootste concert uit de carrière van de band tot nu toe. Son Mieux werd bekend van onder andere hits als ‘Multicolor’, ‘Tell Me More’ en heeft momenteel een grote hit met ‘Tonight’. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 11 januari om 10:00 via www.sonmieuxlive.nl.

Son Mieux is net terug van een vakantie, nadat ze twee uitverkochte shows gaven in AFAS Live, en nu staat alweer een volgend hoogtepunt te wachten.  Camiel Meiresonne, zanger van Son Mieux: “Sinds Multicolor zitten we in een achtbaan waarin onze dromen achter elkaar blijven uitkomen, maar dat we deze show aan mogen kondigen is toch wel de grootste tot nu toe. We kunnen niet wachten om dit moment te delen met iedereen die ons heeft omarmd in de afgelopen jaren, om samen het grootste feest ooit neer te zetten!

De Haagse band met zeven bandleden is opgericht door zanger Camiel Meiresonne en scoorde hits met liedjes als ‘Drive’, ‘1992’ en ‘This Is The Moment’. De definitieve doorbraak kwam met gouden hitsingle ‘Multicolor’. Op dit moment is de nieuwe single ‘Tonight’ veelvuldig op radio te horen. In december gaf de band nog twee uitverkochte shows in AFAS Live en de clubtour voor komend voorjaar is al maanden uitverkocht. Son Mieux speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA, Sziget, Pinkpop en Down The Rabbit Hole.

Gerelateerd nieuws