Meld je aan voor de nieuwsbrief:

22/01/24

Extra concert Son Mieux in Ziggo Dome op 31 januari 2025

Son Mieux geeft op vrijdag 31 januari 2025 een extra concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Dit nadat het concert op 1 februari binnen een week nagenoeg uitverkocht raakte. Het zijn de grootste concerten uit de carrière van de band tot nu toe. Son Mieux werd bekend van onder andere hits als ‘Multicolor’, ‘Tell Me More’ en heeft momenteel een grote hit met ‘Tonight’. De kaartverkoop start aanstaande woensdag 24 januari om 10:00 via www.sonmieuxlive.nl.

Son Mieux zit momenteel middenin de reeks Vrienden van Amstel-concerten in Rotterdam Ahoy. Camiel Meiresonne, zanger van Son Mieux: “We vonden het al onwerkelijk om een Ziggo Dome show aan te kondigen. Dat er nu een extra avond bij komt is niet te bevatten. Wat een achtbaan! We gaan dit vieren met iedereen die ons heeft omarmd in de afgelopen jaren, om samen het grootste feest ooit neer te zetten!

De Haagse band met zes bandleden is opgericht door zanger Camiel Meiresonne en scoorde hits met liedjes als ‘Drive’, ‘1992’ en ‘This Is The Moment’. De definitieve doorbraak kwam met gouden hitsingle ‘Multicolor’. Op dit moment is de nieuwe single ‘Tonight’ veelvuldig op radio te horen. In december gaf de band nog twee uitverkochte shows in AFAS Live en de clubtour voor komend voorjaar is al maanden uitverkocht. Son Mieux speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA, Sziget, Pinkpop en Down The Rabbit Hole.

Gerelateerd nieuws