Meld je aan voor de nieuwsbrief:

16/12/22

Extra concert Son Mieux in AFAS Live

Son Mieux geeft een extra concert op donderdag 23 november 2023 in AFAS Live. Het concert op vrijdag 24 november raakte in een mum van tijd uitverkocht. De band uit Den Haag speelt haar grootste hits en nieuwe liedjes. De kaartverkoop van het concert is gelijk gestart via www.sonmieuxlive.nl.

Son Mieux kijkt uit naar deze grootste eigen concerten in hun carrière. “Wow. Wat een jaar beleven wij! Één concert in AFAS Live was al een droom die voor ons uitkomt. Dat hier nu een tweede concert op 23 november bijkomt is niet te bevatten. We kunnen niet wachten om jullie daar te zien!”, aldus zanger Camiel Meiresonne.

De band met zeven bandleden is opgericht door zanger Camiel Meiresonne en scoorden hits met liedjes als ‘Drive’, ‘1992’. De definitieve doorbraak kwam met gouden hitsingle ‘Multicolor’, een van de grootste hits van dit jaar. Op dit moment is de nieuwe single ‘This Is The Moment’ veelvuldig op radio te horen. Son Mieux speelde op festivals als Concert at SEA, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Komend voorjaar gaat de band met een uitverkochte clubtour door heel Nederland.

Gerelateerd nieuws