Meld je aan voor de nieuwsbrief:

15/11/22

Son Mieux naar AFAS Live

Son Mieux geeft op vrijdag 24 november 2023 een concert in de AFAS Live in Amsterdam. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de band. De band uit Den Haag speelt haar grootste hits en nieuwe liedjes. De kaartverkoop van het concert start aanstaande donderdag 17 november om 12:00 uur via www.sonmieuxlive.nl.

Son Mieux kijkt uit naar deze mijlpaal in hun carrière. “Na een jaar dat voelde als één grote droom mogen we nu met trots onze grootste show ooit aankondigen. 24 november 2023 spelen we in de AFAS Live in Amsterdam! Weer een droom die dankzij jullie werkelijkheid wordt.”, aldus zanger Camiel Meiresonne.

De band met zeven bandleden is opgericht door zanger Camiel Meiresonne en scoorden hits met liedjes als ‘Drive’, ‘1992’. De definitieve doorbraak kwam met gouden hitsingle ‘Multicolor’, een van de grootste hits van dit jaar. Vrijdag bracht de band de nieuwe single ‘This Is The Moment’ uit. Son Mieux speelde op festivals als Concert at SEA, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Momenteel gaat de band met een uitverkochte clubtour door heel Nederland.

Son Mieux
AFAS Live
Amsterdam
Vrijdag 24 november 2023

De kaartverkoop van het concert start aanstaande donderdag 17 november om 12:00 uur via www.sonmieuxlive.nl.

Gerelateerd nieuws