Meld je aan voor de nieuwsbrief:

08/06/20

Paul de Munnik kondigt nieuwe voorjaarstour voor 2021 aan en brengt single ‘Waar Een Wil Is’ uit

Paul de Munnik heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Waar Een Wil Is’ uitgebracht, het nummer is te beluisteren op onder andere Spotify en de video staat op Youtube. Hij kondigde ook aan in 2021 op voorjaarstour te gaan langs bijzondere locaties in het hele land. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de websites van de zalen.

Paul de Munnik zegt het volgende over zijn nieuwe single: “Een vrolijk opbeurend geluid dat ons na de stille en ingetogen corona maanden fluitend de zomer in gaat helpen. Er mag weer wat meer, we kunnen er weer een beetje op uit. De blik vol vertrouwen op de toekomst. ‘Waar een wil is, een weg is. En wie houdt me tegen.’ “

 

Paul de Munnik werd bekend met het duo ‘Acda en de Munnik’ waar de zanger hits mee scoorde als ‘Niet Of Nooit Geweest’, ‘Het Regent Zonnestralen’ en ‘Ren Lenny Ren’. Het duo speelde honderden uitverkochte theatershows wat in 2015 eindigde met een serie in Koninklijk Theater Carré. Sinds die tijd bracht Paul twee soloalbums uit en ging hij met zijn eigen band de theaters in.

Paul de Munnik – Voorjaarstour 2021

Zaterdag 1 mei – De Amer, Amen
Zondag 2 mei – Luxor Live, Arnhem
Vrijdag 7 mei – De Trinitatis Kapel, Dordrecht
Zaterdag 8 mei – TivoliVredenburg (Cloud Nine), Utrecht
Zondag 9 mei – De Oostkerk, Middelburg
Zaterdag 15 mei – De Pauluskerk, Tilburg
Zaterdag 22 mei – De Noorderkerk, Sneek
Zaterdag 5 juni – Het Zonnehuis, Amsterdam

Gerelateerd nieuws