Meld je aan voor de nieuwsbrief:

30/04/21

Paul de Munnik gaat dit najaar op tour

Paul de Munnik gaat in september en oktober op tour door Nederland, hij doet onder andere Amsterdam, Utrecht en Middelburg aan. Het nieuws komt op de dag waarop ook zijn nieuwe album ‘‘III’ verschijnt. Tickets voor de tour zijn inmiddels in de verkoop via de websites van de zalen.

Vandaag is het nieuwe album ‘III’ verschenen van Paul de Munnik welke onder andere te beluisteren is op Spotify. De zanger viert de release met een gratis livestream concert later vanmiddag vanaf 17:00 uur via ad.nl.

“Het live-gevoel vond ik voor de nummers op het album ‘III’ erg belangrijk. Ik heb er dan ook bijzonder veel zin in dit najaar op tour te gaan door Nederland, op bijzondere plekken te spelen en de fans weer aan te kunnen kijken en in het hart te kunnen raken.”, aldus Paul de Munnik.

De shows die gepland staan in september en oktober zijn nieuwe data, voor de optredens die eigenlijk gepland stonden voor aanstaande mei en verplaatst worden vanwege de corona-maatregelen.

Paul de Munnik werd bekend met het duo Acda en de Munnik waar de zanger hits mee scoorde als ‘Niet Of Nooit Geweest’, ‘Het Regent Zonnestralen’ en ‘Ren Lenny Ren’. Het duo speelde honderden uitverkochte theatershows wat in 2015 eindigde met een serie in Koninklijk Theater Carré. Sinds die tijd bracht Paul twee soloalbums uit en ging hij met zijn eigen band de theaters in. Onlangs ontving Paul een ‘gouden award’ voor het liedje ‘Als Ik Je Weer Zie’, en was te zien bij de succesvolle concerten van The Streamers.

=====================================

Paul de Munnik

17 september 2021 – Trinitatis Kapel – Dordrecht

1 oktober 2021 – Pauluskerk – Tilburg

2 oktober 2021  – Oostkerk – Middelburg

14 oktober 2021 – Het Zonnehuis – Amsterdam

16 oktober 2021  – TivoliVredenburg – Utrecht

21 oktober 2021  – Luxor Live – Arnhem

23 oktober 2021 – Noorderkerk – Sneek

 

Voor meer informatie kijk op www.pauldemunnik.nl

Gerelateerd nieuws