Meld je aan voor de nieuwsbrief:

29/01/21

Boekingstip voor uw online event: Paul de Munnik

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt online optreden van een bekende artiest? Dan is Paul de Munnik bijzonder geschikt. Vanachter zijn piano of met zijn gitaar op schoot zorgt hij voor een passende muzikale omlijsting van uw online event. Paul kan putten uit een enorme verzameling aan prachtige liedjes, en daar is sinds vorige week weer een grote hit aan toegevoegd.

Hij scoort op dit moment hoge ogen in de hitlijsten met het liedje ‘Als Ik Je Weer Zie’ samen met Thomas Acda, Maan & Typhoon. Het viertal was de afgelopen week te gast bij o.a. JinekHumbertoNPO Radio 2 en Radio 538Daarnaast was Paul de afgelopen maand al te zien bij ‘De Akoestische Wintertuin van Typhoon’ en de online versie van ‘De Vrienden van Amstel Live’.

Met of zonder zijn vrienden, dat maakt voor Paul geen verschil. Met zoveel ervaring in huis weet hij altijd de juiste snaar te raken. Komend voorjaar zal er onder andere nog een nieuw solo-album van Paul verschijnen.

Samen proosten tijdens uw exclusieve online event?
Paul de Munnik is tijdelijk beschikbaar voor online optredens die exclusief te beleven zijn in een al dan niet afgesloten digitale omgeving. Een persoonlijk en op maat gemaakt online optreden waarbij hij op interactieve wijze uw personeel, relaties, klanten of familieleden zal verbinden. Van een online congres, digitaal bedrijfsfeest of virtuele vrijdagmiddagborrel: we denken graag met u mee over de vele mogelijkheden.

Gerelateerd nieuws