Meld je aan voor de nieuwsbrief:

12/02/20

Nieuwe single en voorjaarstour voor Paul de Munnik

Paul De Munnik heeft zijn nieuwe single ‘Vat Van Jou’ uitgebracht. Ook kondigde hij een nieuwe voorjaarstour aan langs bijzondere locaties in het hele land.

Paul de Munnik zegt het volgende over zijn nieuwe single: “Ik probeer voor elk nieuw album altijd een nummer te vertalen waar je eigenlijk beter maar van af zou kunnen blijven. Voor mijn komende album was “A case of you” van Joni Mitchel blijkbaar aan de beurt. Een van mijn all-time favorieten. In mijn vertaling werd dat “Vat Van Jou”.

Over de aankomende voorjaarstour zegt hij: “Voor de voorjaarstour in mei komt dat goed uit, omdat ik die serie optredens wil spelen in het kader van ‘inspiratie’ en als ode aan hen die ons voorgingen. Naast een dwarsdoorsnede van mijn eigen werk, zowel oud als nieuw, zal ik ook weer op de schouders van reuzen gaan staan, en het werk brengen waar ik schatplichtig aan ben.”

Paul de Munnik werd bekend met het duo ‘Acda en de Munnik’ waar de zanger hits mee scoorde als ‘Niet Of Nooit Geweest’, ‘Het Regent Zonnestralen’ en ‘Ren Lenny Ren’. Het duo speelde honderden uitverkochte theatershows wat in 2015 eindigde met een serie in Koninklijk Theater Carré. Sinds die tijd bracht Paul twee soloalbums uit en ging hij met zijn eigen band de theaters in.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via de websites van de zalen.

Zondag 5 april – De Verbeelding, Zeewolde
Vrijdag 1 mei – De Trinitatiskapel, Dordrecht
Zaterdag 2 mei – De Amer, Amen
Vrijdag 8 mei – De Pauluskerk, Tilburg
Zaterdag 9 mei – Oostpool, Arnhem
Zondag 10 mei – De Oostkerk, Middelburg
Vrijdag 15 mei – TivoliVredenburg, Utrecht
Zaterdag 23 mei – De Noorderkerk, Sneek
Zaterdag 30 mei – Zonnehuis, Amsterdam

Gerelateerd nieuws