Meld je aan voor de nieuwsbrief:

20/10/16

RONDÉ kondigt debuutalbum aan

RONDÉ brengt op vrijdag 13 januari hun eerste album uit. Dit maakte de band donderdag bekend in De Wereld Draait Door. Een dag na het verschijnen van het album staan ze op Noorderslag in Groningen.

RONDÉ presenteert hun hun debuutalbum, dat de titel ‘RONDÉ’ krijgt, op vrijdag 20 januari in poppodium De Helling in Utrecht. De kaartverkoop voor dit concert is zojuist gestart via de zaal.

Hits

Met de single ‘Run’ zette RONDÉ zich in 2014 op de kaart. Het vijftal scoorde een 3FM Megahit en werd door het radiostation uitgeroepen tot Serious Talent. Ook opvolger ‘We Are One’ werd een succes en met twee grote hits op zak tourde RONDÉ in de zomer van 2015 langs vijftig festivals waaronder Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland.

Berlijn

RONDÉ – dat bestaat uit zangeres Rikki Borgelt, Armel Paap (gitaar), Adriaan Persons (toetsen), Sharon Zarr (drums) en Cas Oomen (bas) – nam hun debuutalbum op in Berlijn. Het enthousiasme die ze daar ervoeren, hebben ze samen met producer Niels Zuiderhoek (bekend van o.a. Kensington en Van Velzen) vertaald naar muziek.

“Het was geweldig om in Berlijn onze plaat op te nemen. We hebben daar een super tijd gehad en dat is ook wel terug te horen op de plaat. Want daar gaat het natuurlijk om. We kunnen niet wachten om alles aan iedereen te laten horen en weer veel live te spelen.”

Bestel het album vooruit via bol.com

De band speelde vanavond in DWDD hun huidige single ‘Why Do You Care’. Bekijk hier de videoclip:

Gerelateerd nieuws