Meld je aan voor de nieuwsbrief:

04/03/24

RONDÉ geeft concert in AFAS Live

RONDÉ geeft op vrijdag 15 november 2024 een concert in AFAS Live, Amsterdam. Dit wordt het grootste concert uit de carrière van de band waarmee het haar tienjarig jubileum viert. RONDÉ werd bekend van hits als ‘Bright Eyes’, ‘Break My Heart’ en ze hebben momenteel een hit met hun laatste single ‘Undecided’. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 7 maart om 10:00 uur viawww.rondelive.nl.

RONDÉ viert dit jaar hun tienjarig bestaan. Om dit groots aan te pakken vieren ze dit met een grote show in AFAS Live. Rikki Borgelt, zangeres van RONDÉ: Een droom van ons wordt werkelijkheid. Onze grootste show tot nu toe aankondigen in AFAS Live! We gaan er een onvergetelijke avond van maken samen met al onze fans. We kunnen niet wachten!

De band ontstaat in de lente van 2014 uit een schoolopdracht van de Herman Brood Academie. Met z’n vieren scoren ze hits met liedjes als ‘Hard To Say Goodbye’, ‘Love Myself’, ‘Run’ en ‘Bright Eyes’. Momenteel is hun nieuwe single ‘Undecided’ veelvuldig op de radio te horen. RONDÉ speelde op festivals als Pinkpop, Concert at SEA en Paaspop. Volgende week start de band aan een uitverkochte clubtour door heel Nederland

Gerelateerd nieuws