Meld je aan voor de nieuwsbrief:

24/02/23

Rowwen Hèze, Claude en RONDÉ op Concert at SEA

Concert at SEA heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor het festival op 22, 23 en 24 juni. Zo staan ook RONDÉ, Claude, Zoë Tauran, Rowwen Hèze, La Pegatina, Jungle By Night, Thijs Boontjes, Goldkimono, Sophie Straat, KUZKO en De Toegift  op een van de drie podia op de Brouwersdam in Zeeland. Er zijn nog enkele kaarten voor het festival verkrijgbaar via www.concertatsea.nl.

Met de komst van de nieuwe namen is de muziek line-up zo goed als rond. In de komende maanden wordt het comedy-programma en het feestprogramma bekend gemaakt.
“Wat mooi om te zien dat al weer zo veel mensen uitkijken naar het Concert at SEA weekend op de Brouwersdam. Met de namen van vandaag is het muziekprogramma zo goed als rond en kan de voorpret echt gaan beginnen. We kunnen niet wachten.”, aldus Paskal Jakobsen.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland staat in de Top 5 van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het hoogtepunt in het jaar van de band BLØF, die het festival dit jaar voor de zestiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, het strand en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.
Voor de editie op 22,23 en 24 juni staan grote namen geprogrammeerd als George Ezra, Anouk, BLØF, Guus Meeuwis, Goldband, Suzan & Freek en De Jeugd Van Tegenwoordig.

==================

Concert at SEA 2023

Donderdag 22 juni: Guus Meeuwis, Anouk, Goldband, Son Mieux, Tabitha, Claude, Zoë Tauran, Thijs Boontjes, De Toegift, Cøver at SEA

Vrijdag 23 juni:
 DI-RECT, George Ezra, Danny Vera, Rolf Sanchez, Rowwen Hèze, Broederliefde, The Dirty Daddies, Jungle By Night, Bente, Goldkimono, Sophie Straat

Zaterdag 24 juni: BLØF, Suzan & Freek, De Jeugd Van Tegenwoordig, Antoon, Kris Kross Amsterdam, FLEMMING, RONDÉ, La Pegatina, Mell & Vintage Future, KUZKO

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor het festival via www.concertatsea.nl.

Gerelateerd nieuws