Meld je aan voor de nieuwsbrief:

27/10/17

Nieuwe muziek van Paul de Munnik

Paul de Munnik heeft vandaag de eerste single van zijn aanstaande album uitgebracht. ‘Beter Dan Mijn Best’ is een belofte aan de luisteraar over het album en is samen geschreven met Helge Slikker. Het lied is vanaf vandaag te beluisteren via alle streamingdiensten.    

De single is afkomstig van het album ‘Goed Jaar’, dat in etappes wordt uitgebracht via AAA Label Services. Vandaag zijn de eerste vier nummers uitgebracht, rond de jaarwisseling volgen nog vier liedjes en op 23 maart verschijnt het album in z’n geheel. Het album is dan, naast de digitale kanalen, ook op vinyl en cd te verkrijgen.

In juni zijn we de studio in gegaan. Ik wilde een album opnemen waarop duidelijk te horen was waar ik nú sta. Dit is wat ik wil doen, en dat ga ik zo goed mogelijk doen. Daarna kwam de zomer. In september begon het mix- en mastergedeelte en nu kan ik met trots aankondigen dat het album af is en luistert naar de naam Goed Jaar. – Paul de Munnik.

Op 21 maart gaat Paul de Munnik met zijn nieuwe liedjes op theatertour. De muzikant en schrijver speelt dan samen met een vierkoppige band in 16 theaters door het land. Vanzelfsprekend met Paul op piano, toetsen, gitaar en zang.

Tickets voor de theatershows zijn verkrijgbaar via www.pauldemunnik.nl en de theaters.

Gerelateerd nieuws