Meld je aan voor de nieuwsbrief:

01/02/17

Chef’Special en RONDÉ op 3FM Awards

Op 17 april staat TivoliVredenburg in het teken van de 3FM Awards. De eerste namen zijn deze week bekend gemaakt. Er zijn optredens van onder meer Chef’Special en RONDÉ. De kaartverkoop is gestart via de website van 3FM. Klik hier voor tickets.

Chef’Special

Chef’Special presenteert op 9, 10 en 11 maart het nieuwe album ‘Amigo’ in een uitverkochte Patronaat in Haarlem. ‘Amigo’ is de opvolger van ‘Passing Through’, dat in 2014 de eerste plek in de Nederlandse albumlijsten veroverde en onder andere de hit ‘In Your Arms’ voortbracht. Het album is vanaf 3 maart overal verkrijgbaar.

Op 7 oktober 2017 geeft de band een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band. Tickets voor het concert zijn hier verkrijgbaar.

RONDÉ

RONDÉ brak in 2014 door met hun eerste single ‘Run’. Het nummer heeft inmiddels meer dan 3 miljoen streams op Spotify. Ook ‘We Are One’ en ‘Why Do You Care’ groeiden uit tot hits. Deze maand verscheen het debuut album ‘RONDÉ’. De band gaat in mei met op tour met het debuutalbum:

11 mei – Tolhuistuin, Amsterdam
12 mei – Doornroosje, Nijmegen
18 mei – Paard van Troje, Den Haag
19 mei – Mezz, Breda
25 mei – De Oosterpoort, Groningen

Gerelateerd nieuws