Meld je aan voor de nieuwsbrief:

14/05/24

Extra concert van Chef’Special in AFAS Live

Chef’Special geeft op vrijdag 11 oktober 2024 een extra concert in AFAS Live. Dit naar aanleiding van de grote vraag bij de kaartverkoop van het eerste concert op donderdag 10 oktober die uitverkocht raakte. Naast de grote hits speelt de band ook veel nieuw werk van het recent uitgebrachte album ‘New Gold’. De kaartverkoop van het extra concert op vrijdag 11 oktober is direct gestart via www.chefspeciallive.nl.

Het Chef’Special-album ‘New Gold’ is net uit en de band start deze week een nieuwe clubtour. “Lieve mensen. Wat waanzinnig dat zo veel mensen naar onze show in de AFAS Live willen komen dit najaar. Te gek dat we niet één, maar twee shows kunnen doen. Dat maakt ons trots. We gaan er een waanzinnige avond van maken en hopen iedereen daar te zien.”, aldus de band.

Chef’Special vierde vorig jaar het vijftienjarig bestaan in een uitverkochte Ziggo Dome. De band scoorde hits met liedjes als ‘In Your Arms’, ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en de meest recente single ‘Fly Like Me’. Chef’Special speelde meermaals op festivals als Lowlands, Pinkpop, Concert at SEA. Deze week start de band een uitverkochte clubtour door heel Nederland en België.

Gerelateerd nieuws