Meld je aan voor de nieuwsbrief:

10/04/24

Chef’Special kondigt AFAS Live show aan

Chef’Special geeft op donderdag 10 oktober 2024 een concert in AFAS Live, Amsterdam. Met de release van de nieuwe single ‘Fly Like Me’ en het langverwachte album ‘New Gold’, opent zich voor Chef’Special een nieuw hoofdstuk. Daarbij hoort ook een grootse nieuwe show in AFAS Live op 10 oktober 2024. De kaartverkoop start op donderdag 11 april om 10:00 uur via www.chefspeciallive.nl.

Het nieuwe Chef’Special-album ‘New Gold’ verschijnt op vrijdag 12 april, waaronder de hits ‘Miracles’ en ‘Speed Of Light’. “Het album waar we het afgelopen jaar met zoveel liefde aan hebben gewerkt, willen we groots met onze fans delen”, aldus de band. “Een gloednieuw album verdient ook een gloednieuwe show. Die geven we op donderdag 10 oktober in AFAS Live!”, aldus Chef’Special.

Over het geven van live shows zegt zanger Joshua Nolet verder “In het verleden benaderden we onze optredens als ‘even ontsnappen aan de werkelijkheid’. Nu beseffen we dat het juist andersom is. Een live-optreden is thuiskomen bij jezelf en de mensen om je heen. Iedereen heeft behoefte aan – en groeit door – de energie van andere mensen, iedereen verlangt naar die ‘human connection’. Die connectie is wat Chef’Special drijft en die ons nu al doet uitkijken naar de AFAS Live-show.”

Chef’Special vierde vorig jaar het vijftienjarig bestaan in een uitverkochte Ziggo Dome. De band scoorden hits met liedjes als ‘In Your Arms’, ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en ‘Afraid Of The Dark. In een uitpuilende tent van Paaspop primeurde de Haarlemse band de derde single van het album, het opzwepende ‘Fly Like Me’. ‘Fly Like Me’ is de finale opmaat naar ‘New Gold’, een album waarop de gretigheid en de ambitie uit de begindagen van Chef’Special worden gekoppeld aan de levenservaring die het ruim 15-jarige artiestenbestaan met zich mee heeft gebracht. Bovendien is de single ‘Fly Like Me’ direct de QMusic Alarmschijf en Radio 2 TopSong geworden. Chef’Special speelde meermaals op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA. Volgende week start de band aan een uitverkochte clubtour door heel Nederland en België.

Gerelateerd nieuws