Meld je aan voor de nieuwsbrief:

20/02/19

DI-RECT begint hun theatertour goed!

Afgelopen vrijdag heeft DI-RECT hun theatertour afgetrapt in het Theater Aan De Schie in Schiedam. DI-RECT doet maarliefst 25 steden aan de komende tijd. De tour staat in het teken van het met een Edison onderscheiden album ‘Rolling with the Punches’. Het album bestaat uit 10 nummers, waaronder de singles ‘Rockstar’ en ‘Love in Kind’. Ook is er tijdens de theatertour de mogelijkheid om een exclusieve CD en LP te kopen van ‘De Duif Sessions’ waarbij er 10 tracks live zijn opgenomen samen met hun blazers en strijkers.

Bekijk hieronder de Duif sessie waarbij ‘Young Ones’ in een nieuw jasje wordt gestoken:

De recensies stromen binnen, lees hier wat NRC van de eerste show vond:

In het theater is de Di-Rect-sound rijker dan ooit. De nadruk ligt meer op opbouw en de gelaagdheid met strijkers, nummers zijn verfijnder en eleganter. Ook de setlist is anders dan rocktour; er is breder geselecteerd uit de laatste vier albums (en EP) en er klinken twee nieuwe nummers. Plus, tot grote vreugde van de fans, ook weer eens debuuthitje ‘Inside My Head’ Di-Rect heeft er in alles, van songversiering tot van energie uiteenspattende soulknallers, een schepje bovenop gedaan. Het is een show van sterk collectieve lyriek.

Tour
De theatertour van DI-RECT is dus in volle gang en vele shows zijn al uitverkocht. Voor de volgende data zijn er nog kaarten beschikbaar:

14 maartMuziekcentrum, Enschede
15 maart – Kunstlinie, Almere
22 maart – Schouwburg De Kampanje, Den Helder
7 april – Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
17 april – Oosterpoort, Groningen
2 mei – Schouwburg Het Park, Hoorn
3 mei – Theater De Tamboer, Hoogeveen
15 mei – Tivoli Vredenburg, Utrecht
14 september – Carré, Amsterdam

De kaartverkoop voor de concerten is gestart via de zalen.

Gerelateerd nieuws