Meld je aan voor de nieuwsbrief:

20/06/24

DI-RECT kondigt stadionconcert in De Kuip aan

DI-RECT geeft op zaterdag 14 juni 2025 een concert in stadion De Kuip, in Rotterdam. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de band die volgend jaar vijfentwintig jaar bestaat. De kaartverkoop voor het concert start zaterdag 22 juni om 10:00 uur via www.di-rectindekuip.nl. Het nieuws werd vanmorgen bekendgemaakt tijdens een speciale locatie-uitzending van De 538 Ochtendshow in De Kuip, waar fans werden verrast met een showcase.

Na grote concerten van internationale supersterren zoals David Bowie, U2, The Rolling Stones en Bob Dylan is het voor het eerst in vijf jaar dat er weer een grootschalig concert gaat plaatsvinden in De Kuip. “Als kleine jongens hebben we stiekem wel eens gedroomd om ooit in een stadion te spelen. Dat dit nu echt gaat gebeuren, op een plek waar geschiedenis is geschreven met stadionshows van Rolling Stones, U2 en Prince, is letterlijk een droom die uitkomt. Het gaat in alle opzichten onze grootste show ooit worden en we kijken er bijzonder naar uit dit avontuur met onze fans te gaan beleven.” aldus DI-RECT.

De Kuip is vereerd weer een groot concert te verwelkomen. “Wij kijken er enorm naar uit! Ook omdat het concert waarschijnlijk de laatste is in een traditie, dat maakt het extra bijzonder. We willen stoppen met deze traditie vanwege nieuwbouw rondom het stadion.” Aldus Lilian de Leeuw, directeur van Stadion Feijenoord.

Pop-up store in de Koopgoot
Ter promotie van het stadionconcert opent DI-RECT op 20 juni om 12.00 een bijzondere pop-up store in de Rotterdamse Koopgoot. Hier zullen de eerste limited edition fysieke ‘collectors item’ tickets worden verkocht door de band zelf. Fans kunnen hier ook exclusieve merchandise kopen. De pop-up store is geopend van donderdag t/m zondag (20 – 23 juni).

Over DI-RECT
DI-RECT bestaat in 2025 vijfentwintig jaar. De band scoorde hits als ‘My Blood’, ‘How My Yeart Was Won’, ‘90s Kid’, ‘Through The Looking Glass’, ‘Soldier On’, ‘Times Are Changing’, ‘OMG It’s Happening, ‘Devil Don’t Care’ en ‘Young Ones’.

De band is een graag geziene band op de grote Nederlandse festivals als Pinkpop, Zwarte Cross en Concert at SEA. In de afgelopen jaren verkocht de band 6 keer Ahoy uit. Op 8 maart bracht de band het nieuwe album SPHINX uit en toert dit najaar Nederland en België door met de uitverkochte SPHINX Clubtour.

DI-RECT IN DE KUIP
De Kuip, Rotterdam
Zaterdag 14 juni 2025

De kaartverkoop voor het concert start zaterdag 22 juni 2024 om 10:00 uur via www.di-rectindekuip.nl.

Gerelateerd nieuws