Meld je aan voor de nieuwsbrief:

30/03/23

DI-RECT geeft derde concert in Rotterdam Ahoy

DI-RECT geeft op donderdag 21 december een extra concert in Rotterdam Ahoy, met het Residentie Orkest als special guest. Het is het derde concert wat wordt aangekondigd, nadat shows op 22 en 23 december uitverkocht raakte deze week. Kaarten voor het extra concert gaan zaterdag 1 april om 12:00 uur in de verkoop via www.di-rect.com.

DI-RECT is verrast met de grote vraag naar kaarten. “Dat we ooit drie shows in Rotterdam Ahoy zouden kunnen doen, hadden we nooit durven dromen toen we deze band begonnen. Dit is echt de bom! Samen met het Residentie Orkest erbij als special guest worden dit drie bijzondere avonden om het jaar in stijl met elkaar af te sluiten” aldus DI-RECT.

Eerder dit jaar gaf DI-RECT al uitverkochte concerten samen met het Residentie Orkest in AFAS live, Mainstage Den Bosch en Martiniplaza Groningen.

DI-RECT staat al meer dan twintig jaar op de podia. De band scoorde hits als ‘How My Yeart Was Won’, ‘90s Kid’, ‘Through The Looking Glass’, ‘Soldier On’, ‘Times Are Changing’, ‘Color’, ‘Devil Don’t Care’ en ‘Young Ones’, en stond meerdere keren in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. DI-RECT is een graag geziene band op de grote Nederlandse festivals als Pinkpop, Zwarte Cross en Concert at SEA. Tijdens de lockdown gooide de band hoge ogen door eigenzinnige livestream concerten te organiseren, waar zij in totaal meer dan 70.000 tickets voor verkochten.

Residentie Orkest Den Haag bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw voor een groot en breed publiek van betekenis kan zijn. Het orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Het Residentie Orkest behoort tot de grote, gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland, is gevestigd in Den Haag en is ook regelmatig te horen op andere grote podia in binnen- en buitenland.

DI-RECT
special guest: Residentie Orkest Den Haag

Donderdag 21 december 2023 – EXTRA CONCERT
Vrijdag 22 december 2023 – UITVERKOCHT
Zaterdag 23 december 2023 – UITVERKOCHT 

Tickets
Kaarten zijn vanaf zaterdag 1 april om 12:00 uur verkrijgbaar via www.di-rect.com

Gerelateerd nieuws