Meld je aan voor de nieuwsbrief:

13/06/18

RONDÉ in het najaar op clubtour

RONDÉ gaat in september en oktober op clubtour door Nederland. Dit werd vanochtend bekend gemaakt in het radio-programma Ekdom In De Ochtend op NPO Radio 2. De band start 27 september in Paradiso Noord en eindigt 12 oktober in Tivoli Utrecht. De kaartverkoop voor de concerten start vrijdag 15 juni via de website van de zalen.

RONDÉ is momenteel in Berlijn voor de opnames van het tweede studio-album. Tijdens de clubtour komen de hits van het debuutalbum maar juist ook veel nieuwe liedjes voorbij.  Zangeres Rikki Borgelt is erg enthousiast:

”We zijn veel in Berlijn geweest om daar hard te werken aan nieuw materiaal en… Er komt een nieuwe plaat! We zijn heel enthousiast en kunnen niet wachten om dit najaar de nieuwe nummers te laten horen tijdens onze clubtour! We gaan er samen één groot feest van maken met nieuw en bekend werk!”

RONDÉ Clubtour
27 september: Paradiso-Noord, Amsterdam
4 oktober: Doornroosje, Nijmegen
5 oktober: Mezz, Breda
12 oktober, TivoliVredenburg, Utrecht

De kaartverkoop voor de tour start vrijdag 15 juni om 10:00 uur via de zalen. Mensen die ingeschreven staan voor de nieuwsbrief van RONDÉ, of die dit nog voor 14 juni om 10:00 uur doen ontvangen een speciale presale link om alvast tickets te kunnen bestellen.

 

 

Gerelateerd nieuws