Meld je aan voor de nieuwsbrief:

02/05/18

DI-RECT support Kensington tijdens show in Johan Cruijf ArenA

Kensington heeft DI-RECT uitgenodigd als support act voor hun optreden in de Johan Cruijff ArenA op zaterdag 14 juli 2018.

Kensington en DI-RECT hebben de afgelopen jaren al op menig festival in Nederland het podium gedeeld en de Haagse rockband is daardoor een meer dan logische keuze voor de show in de Johan Cruijff ArenA. Gitarist van Kensington Casper Starreveld: ‘We zijn heel blij en trots dat de gasten van DI-RECT de avond komen openen, zij brengen áltijd goede energie en staan garant voor kwaliteit. Dit wordt echt zo’n vette avond, we kunnen niet wachten!‘ Zanger Marcel Veenendaal van DI-RECT vult aan: ‘We komen Kensington al jaren tegen, heel vet om de band te hebben zien groeien vanuit de kroeg, naar de clubs en via de Ziggo Dome nu naar de ArenA! Dit wordt een legendarische avond, het grootste Nederlandse rockconcert ooit, wij zijn vereerd om onderdeel uit te mogen maken van dit avontuur!

Clubtour
Na de zomer gaat DI-RECT op tour langs allerlei zalen in het land. De tour werd aangekondigd nadat eerder de tour van april en mei in korte tijd was uitverkocht.

4 oktober: Effenaar, Eindhoven – uitverkocht
5 oktober: Patronaat, Haarlem
6 oktober: Annabel, Rotterdam
13 oktober: Doornroosje, Nijmegen – uitverkocht
14 oktober: De Oosterpoort, Groningen
19 oktober: TivoliVredenburg, Utrecht

 

Gerelateerd nieuws