Meld je aan voor de nieuwsbrief:

03/09/20

DI-RECT presenteert nieuwe album in De Electriciteitsfabriek in Den Haag

DEN HAAG – DI-RECT geeft op zaterdag 10 oktober een livestream concert vanuit De Electriciteitsfabriek in Den Haag. De band gaat het nieuwe album integraal uitvoeren welke een dag eerder uitkomt.  Kaarten voor de live stream zijn via het ‘pay what you want’ principe vandaag in de verkoop gegaan via www.di-rect.com

Het concert in De Electriciteitsfabriek is het vierde concert in de reeks livestreamconcerten welke de band dit jaar organiseert. Meer dan 27.000 mensen kochten tot nu toe een kaartje voor de shows in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag, op De Pier in Scheveningen en Het Mauritshuis.

“Eigenlijk zouden we op 9 en 10 oktober onze jubileumshows in Rotterdam Ahoy gaan rocken. Gelukkig hebben we nieuwe data kunnen vinden in 2021 voor deze shows. We wilden toch iets bijzonders organiseren in dit weekend waarin ons nieuwe album uitkomt. De rauwe omgeving van De Elektriciteitsfabriek past heel goed bij ons nieuwe album, en wij kijken er waanzinnig naar uit om het gehele album live te primeuren in deze setting op 10-10-20 voor onze fans.” aldus DI-RECT.

DI-RECT bestaat dit jaar twintig jaar. Op 22 en 23 oktober 2021 staan concerten gepland in Rotterdam Ahoy en de band heeft dit jaar hun grootste hit ooit met ‘Soldier On’. Eerder scoorde de band al hits als ‘Times Are Changing’, ‘Invincible’ en ‘Devil Don’t Care’. Ze gaven een eigen concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 fans en een uitverkochte show in AFAS Live. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. Deze week werd DI-RECT genomineerd voor een 3FM Award in de categorie Beste Track met ‘Soldier On’ en Beste Livestream met het ‘De Pier Scheveningen’ concert.

DI-RECT Live In De Electriciteitsfabriek
Live stream te bekijken via www.di-rect.com

Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar met het ‘pay what you want’ principe via www.di-rect.com. Bij het ticket is exclusief alvast het nieuwe album op CD/LP/Limited Edition te bestellen en ondermeer een wijn- en bierpakket van lokale ondernemers.

Gerelateerd nieuws