Meld je aan voor de nieuwsbrief:

13/01/23

DI-RECT op 23 december in Rotterdam Ahoy met Residentie Orkest als special guest

DI-RECT geeft op zaterdag 23 december 2023 een concert in Rotterdam Ahoy. Het wordt een bijzondere avond met als special guest het Residentie Orkest uit Den Haag. Kaarten voor het concert gaan aanstaande maandag 16 januari om 12:00 uur in de verkoop via www.di-rect.com.

DI-RECT gaf de laatste jaren elk jaar een concert in Rotterdam Ahoy. Met de komst van het Residentie Orkest uit Den Haag als special guest beloofd het een bijzondere avond te worden.

“Voor het derde jaar op rij begint het echt als een traditie te voelen, onze eigen Ahoy show! Dit jaar komt alles bij elkaar én met een derde editie willen we natuurlijk extra uitpakken. Vandaar het Residentie Orkest als special guest. Na een uitverkochte tour dit voorjaar wordt dit de absolute kers op de taart dit jaar!” aldus DI-RECT.

Volgende maand geeft DI-RECT al uitverkochte concerten samen met het Residentie Orkest in AFAS live, Mainstage Den Bosch en Martiniplaza Groningen.

DI-RECT staat al meer dan twintig jaar op de podia. De band scoorde hits als ‘90’s Kid’, ‘Through The Looking Glass’, ‘Soldier On’, ‘Times Are Changing’, ‘Color’, ‘Devil Don’t Care’ en ‘Young Ones’, en stond meerdere keren in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. DI-RECT is een graag geziene band op de grote Nederlandse festivals als Pinkpop, Zwarte Cross en Concert at SEA. Tijdens de lockdown gooide de band hoge ogen door eigenzinnige livestream concerten te organiseren, waar zij in totaal meer dan 70.000 tickets voor verkochten.

Residentie Orkest Den Haag bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw voor een groot en breed publiek van betekenis kan zijn. Het orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Het Residentie Orkest behoort tot de grote, gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland, is gevestigd in Den Haag en is ook regelmatig te horen op andere grote podia in binnen- en buitenland.

DI-RECT
special guest: Residentie Orkest, Den Haag
Zaterdag 23 december 2023 

Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande maandag 16 januari 2023 om 12:00 uur via www.di-rect.com

Gerelateerd nieuws