Meld je aan voor de nieuwsbrief:

25/10/21

DI-RECT op 22 oktober 2022 wederom in Rotterdam Ahoy

DI-RECT geeft op zaterdag 22 oktober 2022 een concert in Rotterdam Ahoy. Het wordt de derde keer dat de band een eigen concert geeft in de popzaal. Kaarten voor de show gaan aanstaande maandag 25 oktober 2021 om 10:00 uur in de verkoop via www.di-rectinahoy.nl

DI-RECT geeft vanavond en morgenavond voor het eerst twee eigen concerten in Rotterdam Ahoy; shows die in het teken staan van het twintigjarig jublieum van de band. En dat smaakt naar meer.

“Ahoy voelt als thuis, na alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is zelfs meer dan ooit. De aanloop naar dit weekend was intens. Daarom zijn we trots om van deze shows een traditie te maken en te kunnen melden dat we ook in 2022 weer een grote show in Rotterdam Ahoy zullen gaan doen. We zijn op stoom met een geweldig team creatieven die stuk voor stuk uitblinken in hun vak en dit smaakt naar meer.”, aldus DI-RECT.

DI-RECT staat al meer dan twintig jaar op de podia. De band scoorde hits als ‘Soldier On’, ‘Times Are Changing’, Color’ en ‘Devil Don’t Care’, speelden eerder voor 12.500 fans op het Scheveningse strand en staan dit weekend twee keer met een eigen concert in Rotterdam Ahoy. Onlangs werd de band bekroond met twee Edisons, een BUMA Award, diverse gouden- en platina platen, waarmee de band liet zien na 20 jaar actueler dan ooit te zijn. DI-RECT is een graag geziene band op de grote Nederlandse festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. Tijdens de lockdown gooide de band hoge ogen door eigenzinnige livestream concerten te organiseren, waar zij in totaal meer dan 70.000 tickets voor verkochten.

DI-RECT – Live in Rotterdam Ahoy

Zaterdag 22 oktober 2022

Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande maandag 25 oktober 2021 om 10:00 uur via www.di-rectinahoy.nl

Gerelateerd nieuws