Meld je aan voor de nieuwsbrief:

06/07/20

DI-RECT naar Mauritshuis in Den Haag en ontvangt gouden plaat

DI-RECT geeft op zaterdag 8 augustus een concert vanuit het Mauritshuis in Den Haag. Het optreden is te volgen via een live stream op de website van de band. Kaarten voor de live stream zijn via het ‘pay what you want’ principe gelijk in de verkoop gegaan via www.di-rect.com

 

Vanavond gaf de band een spectaculaire show op De Pier in Scheveningen waar 10.000 ‘huiskamers’ een kaartje voor kochten. De band werd tijdens de show verrast met een gouden plaat voor single ‘Soldier On’ die twee maanden lang de eerste plaats van de Airplay Charts heeft bezet. Daarmee is de Haagse band groter dan ooit. De gouden plaat is de eerste voor de band in zeven jaar.

 

Het livestream concert in het Mauritshuis is na de Koninklijke Schouwburg en De Pier het derde concert in de reeks van live concerten die de band geeft in Den Haag. “In het Mauritshuis gaan we iets heel bijzonders doen. We verplaatsen ons letterlijk tijdens het concert door verschillende ruimtes in het museum. Het zal heel bijzonder zijn om tussen de grote meesters Vermeer en Rembrandt onze muziek te spelen. Het zou te gek zijn als de werelden van live muziek en beeldende kunst elkaar tegenkomen op zaterdag 8 augustus.” aldus zanger Marcel Veenendaal.

DI-RECT bestaat dit jaar twintig jaar. Op 9 en 10 oktober staan twee vrijwel uitverkochte concerten gepland in Rotterdam Ahoy en de band heeft momenteel een grote hit met ‘Soldier On’. Eerder scoorde de band hits als ‘Times Are Changing’, ‘Invincible’ en ‘Devil Don’t Care’. Ze gaven een eigen concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 fans en een uitverkochte show in AFAS Live. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

DI-RECT Live In Het Mauritshuis
Live stream te bekijken via www.di-rect.com

Tickets
Kaarten zijn verkrijgbaar met het ‘pay what you want’ principe via www.di-rect.com. Bij het ticket zijn limited edition posters te bestellen en ondermeer een wijn- en bierpakket van lokale ondernemers.

Gerelateerd nieuws