Meld je aan voor de nieuwsbrief:

19/01/23

DI-RECT geeft een extra concert in Rotterdam Ahoy

DI-RECT geeft op vrijdag 22 december een extra concert in Rotterdam Ahoy, met het Residentie Orkest als special guest. Het concert op zaterdag 23 december raakte eerder deze week binnen enkele dagen uitverkocht. Kaarten voor het extra concert gaan morgen, vrijdag 20 januari om 12:00 uur in de verkoop via www.di-rect.com.

DI-RECT gaf de laatste jaren elk jaar een concert in Rotterdam Ahoy. De band is blij met de grote vraag naar tickets.

“Wow, dit voelt heel bijzonder! Oprecht helemaal de bom om in Ahoy een tweede concert te kunnen doen. Met het Residentie Orkest erbij als special guest worden dit bijzondere avonden om het jaar in stijl met elkaar af te sluiten” aldus DI-RECT.

Komende maand geeft DI-RECT al uitverkochte concerten samen met het Residentie Orkest in AFAS live, Mainstage Den Bosch en Martiniplaza Groningen.

DI-RECT staat al meer dan twintig jaar op de podia. De band scoorde hits als ‘90’s Kid’, ‘Through The Looking Glass’, ‘Soldier On’, ‘Times Are Changing’, ‘Color’, ‘Devil Don’t Care’ en ‘Young Ones’, en stond meerdere keren in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. DI-RECT is een graag geziene band op de grote Nederlandse festivals als Pinkpop, Zwarte Cross en Concert at SEA. Tijdens de lockdown gooide de band hoge ogen door eigenzinnige livestream concerten te organiseren, waar zij in totaal meer dan 70.000 tickets voor verkochten.

Residentie Orkest Den Haag bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw voor een groot en breed publiek van betekenis kan zijn. Het orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Het Residentie Orkest behoort tot de grote, gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland, is gevestigd in Den Haag en is ook regelmatig te horen op andere grote podia in binnen- en buitenland.

DI-RECT
special guest: Residentie Orkest Den Haag

Vrijdag 22 december 2023 – EXTRA CONCERT

Zaterdag 23 december 2023 – UITVERKOCHT

Tickets
Kaarten zijn vanaf morgen, vrijdag 20 januari om 12:00 uur verkrijgbaar via www.di-rect.com

Gerelateerd nieuws