Meld je aan voor de nieuwsbrief:

11/03/22

DI-RECT geeft livestream concert vanuit uitverkocht Amare in Den Haag

DI-RECT geeft op donderdag 14 april 2022 een livestream concert vanuit een uitverkocht Amare in Den Haag. Dit wordt de eerste livestream van de band waar ook publiek bij aanwezig is. Via de stream kunnen nu fans zonder een toegangskaart toch de show vanuit huis zien. Kaarten voor de livestream zijn nu verkrijgbaar middels het ‘pay what you like’ principe via www.di-rect.com 

“Na 2 jaar pandemie is het heerlijk om weer op pad te kunnen! Gelukkig hebben we de afgelopen jaren niet stil gezeten, met livestreams hebben we een heel nieuw creatief palet aangeboord. Nu we weer live mét publiek kunnen spelen lijkt dit ons een mooie gelegenheid om twee werelden bij elkaar te brengen. Daarom gaan we met onze volledige livestream crew de laatste show van de tour streamen voor iedereen die er die avond niet bij kan zijn!” – aldus de band.

DI-RECT speelt vanaf 11 maart een uitverkochte clubtour in elf steden door heel Nederland. Traditiegetrouw sluiten zij hun tour af in thuisstad Den Haag. Via deze nieuwe livestream kunnen ook fans die niet in de zaal staan het concert ervaren. De livestream vanuit Amare is de achtste livestream die het Haagse vijftal sinds 2020 organiseert. Tot nu toe kochten meer dan 60.000 mensen een kaartje voor de livestreamconcerten van DI-RECT in Den Haag.

DI-RECT scoorde afgelopen jaar hun grootste hit ooit met ‘Soldier On’ en won in januari de prestigieuze Popprijs. Op zaterdag 22 oktober 2022 staat een groot concert gepland van de Haagse band in Rotterdam Ahoy. Ook heeft DI-RECT een volle festivalzomer in de planning staan.

Amare is het nieuwe cultuurcentrum in Den Haag. Het aan het Spuiplein gelegen pand opende in september 2021 voor het eerst haar deuren voor makers en publiek. Onder meer het Residentie Orkest, met wie DI-RECT vorig jaar nog een livestream heeft gespeeld, is gevestigd in het centrum. Het concert van DI-RECT in Amare is een samenwerking met het lokale poppodium Paard.

DI-RECT Live vanuit Amare
Livestream te bekijken via www.di-rect.com
Donderdag 14 april 2022
Tickets 
Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar middels het ‘pay what you like’ principe via www.di-rect.com. Het is ook mogelijk om bij het ticket de nieuwe limited edition van het album ‘Wild Hearts’ te bestellen. Ook is er een breed scala aan merchandise verkrijgbaar.

Gerelateerd nieuws