Meld je aan voor de nieuwsbrief:

04/02/21

DI-RECT geeft livestream concert vanuit Omniversum in Den Haag

DI-RECT geeft op vrijdag 5 maart 2021 een livestream concert vanuit Omniversum in Den Haag. De band speelt in een decor van speciaal gemaakte visuals die op het 180º beeldscherm geprojecteerd worden. Kaarten voor de livestream gaan aanstaande vrijdag 5 februari om 09:00 uur middels het ‘pay what you like’ principe in de verkoop via www.di-rect.com

“Omniversum is een iconische plek in Den Haag. We spelen op vrijdag 5 maart in het decor van het grootste dome-vormige videoscherm van Nederland, een half voetbalveld groot. Voor de visuals hebben we de handen ineen geslagen met Mr. Beam (Mo Assem), een visual artist die wereldwijd furore maakte met zijn projectie- en installatie kunst. Deze stream gaat zeker weer bijzonder worden, een lichtpuntje om naar uit te kijken voor ons én onze fans in deze donkere dagen.” aldus DI-RECT.

Het concert in het Omniversum is het zesde concert in de reeks livestreamconcerten welke de band organiseert. Tot nu toe kochten meer dan 40.000 mensen een kaartje voor de livestreamconcerten van DI-RECT in Den Haag.

DI-RECT scoorde afgelopen jaar hun grootste hit ooit met ‘Soldier On’. Op 22 en 23 oktober 2021 staan concerten gepland van de Haagse band in Rotterdam Ahoy. Morgen, vrijdag 5 februari, komt de nieuwe single ‘Wild Hearts’ uit van het gelijknamige album.

Omniversum in Den Haag werd in 1984 geopend als de eerste IMAX Dome van Europa. Het filmtheater heeft een 180º koepelscherm van 840m2 en beoogt met haar films mensen kennis te laten maken met de natuur, het menselijk leven en onze planeet.

DI-RECT Live vanuit het Omniversum
Livestream te bekijken via www.di-rect.com
Vrijdag 5 maart 2021

Tickets
Kaarten zijn vanaf vrijdag 5 februari 09:00 uur middels het ‘pay what you like’ principe verkrijgbaar via www.di-rect.com. Het is ook mogelijk om bij het ticket het nieuwe album op CD/LP/Limited Edition te bestellen en er zijn wijn- en bierpakketten van lokale ondernemers en speciale merch verkrijgbaar.

Gerelateerd nieuws