Meld je aan voor de nieuwsbrief:

19/10/20

DI-RECT geeft livestream concert vanuit het Kurhaus in Scheveningen

DEN HAAG – DI-RECT geeft op vrijdag 11 december 2020 een livestream concert vanuit het Kurhaus in Scheveningen. De band gaat tijdens het concert de focus leggen op hun repertoire met strijkers en blazers, iets wat perfect bij de schoonheid van de locatie past. Kaarten voor de livestream gaan aanstaande vrijdag om 09:00 uur middels het ‘pay what you want’ principe in de verkoop via www.di-rect.com 

“We willen niet bij de pakken neer gaan zitten. Na de persconferentie van afgelopen dinsdagavond is het helaas duidelijk dat live concerten nog even op zich laten wachten. We willen samen met onze fans iets hebben om naar uit te kijken en dit bizarre jaar toch muzikaal waardig af te sluiten, daarom gaan we door met de livestreams. De volgende is op misschien wel de mooiste locatie tot nu toe, het Kurhaus.” aldus DI-RECT.

Het concert in het Kurhaus is het vijfde concert in de reeks livestreamconcerten welke de band dit jaar organiseert. Dit concert zal een vervolg zijn op de ‘Duif Sessions’ waar de band in 2018 ook al uitpakte met strijkers en blazers. Eerder kochten meer dan 36.000 mensen een kaartje voor de livestreamconcerten in de Koninklijke Schouwburg, de Pier in Scheveningen, het Mauritshuis en De Electriciteitsfabriek in Den Haag.

“Laat duidelijk zijn, wij nemen het virus én de maatregelen bijzonder serieus. Deze livestream zullen we dus volledig binnen de richtlijnen, met een minimum aantal mensen realiseren. Ook in de voorbereiding zullen we ervoor zorgdragen dat er zo min mogelijk reisbewegingen plaatsvinden.” aldus DI-RECT.

DI-RECT bestaat dit jaar twintig jaar. Op 22 en 23 oktober 2021 staan concerten gepland in Rotterdam Ahoy en de band heeft dit jaar hun grootste hit ooit met ‘Soldier On’. Momenteel is de band veelvuldig op de radio te horen, onder andere met hun meest recente hit ‘Color’.

Eerder deze maand won DI-RECT nog de 3FM Awards in de categorieën Beste Track (‘Soldier On’) en Beste Livestream (‘Live vanaf De Pier Scheveningen’).

DI-RECT Live vanuit het Kurhaus
Livestream te bekijken via www.di-rect.com
Vrijdag 11 december 2020
Tickets 
Kaarten zijn vanaf vrijdag 16 oktober 09:00 uur middels het ‘pay what you want’ principe verkrijgbaar via www.di-rect.com. Het is ook mogelijk om bij het ticket het nieuwe album op CD/LP/Limited Edition te bestellen en er zijn wijn- en bierpakketten van lokale ondernemers en speciale merch verkrijgbaar.

Gerelateerd nieuws