Meld je aan voor de nieuwsbrief:

07/11/19

DI-RECT geeft concert in Rotterdam Ahoy

DI-RECT geeft op zaterdag 10 oktober 2020 een concert in Rotterdam Ahoy. Dat werd vanochtend bekend gemaakt in het radio-programma “De 538 Ochtendshow met Frank Dane” op Radio 538. De band bestaat 20 jaar en viert dat in Rotterdam Ahoy met de grootste show in hun carrière. De kaartverkoop voor de show start aanstaande maandag 11 november om 10:00 uur via www.di-rectinahoy.nl

 

Met de show in Rotterdam Ahoy komt een grote wens van de band in vervulling. “Rotterdam Ahoy is de zaal in Nederland waar we het meest hebben gespeeld, de teller staat inmiddels ver boven de 100 shows, deze zaal voelt écht als thuis. Echter was dit altijd als onderdeel van de line-up van grote evenementen. Het 20 jarig jubileum is voor ons de perfecte aanleiding om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan met een groot eigen concert in Ahoy. Het wordt een energiek, muzikaal en visueel spektakel waarin al onze hits voorbij komen maar er ook veel ruimte is voor nieuwe muziek. In 2020 zullen we veelvuldig van ons laten horen met nieuwe muziek, dit jubileum is er één in het nu, we blikken terug, maar ook vooral vooruit.” aldus zanger Marcel Veenendaal.

 

DI-RECT bestaat dit jaar twintig jaar. De band uit Den Haag scoorde hits als ‘Times Are Changing’, ‘Invincible’ en ‘Devil Don’t Care’. Ze gaven eerder een eigen concert op het strand van Scheveningen voor 15.000 fans en een uitverkochte show in AFAS Live. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

 

DI-RECT
Rotterdam Ahoy

Zaterdag 10-10-2020
www.di-rectinahoy.nl

 

Tickets
Kaarten zijn vanaf maandag 11 november 10:00 uur verkrijgbaar via

www.di-rectinahoy.nl. Spotify fans van de band hebben nu al toegang tot een exclusieve pre-sale.

Gerelateerd nieuws