Meld je aan voor de nieuwsbrief:

28/02/20

Chef’Special kondigt 3 grote shows aan

Chef”Special gaan aankomend najaar drie grote shows geven in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven

Op vrijdag 4 december staat de band in AFAS LIVE Amsterdam, zaterdag 12 december in het nieuwe Ahoy RTM Stage in Rotterdam en op zaterdag 19 december in Klokgebouw Eindhoven. De optredens staan naast de bekende tracks van de band in het teken van het nieuwe album ‘Unfold’ dat volgende week uitkomt. Aanstaande maandag om 10:00 start de kaartverkoop via www.chefspeciallive.nl

Op dit moment heeft Chef’Special de track ‘Trouble’ uit, de eerste single van het nieuwe album ‘Unfold’ welke vrijdag 6 maart uitkomt. In maart speelt de band uitverkochte shows in Utrecht, Tilburg en Groningen. “We zijn dankbaar en verrast dat de shows in maart zo snel waren uitverkocht. Dit album en deze shows voelen als een nieuw begin. We kijken er dan ook onwijs naar uit in december naar Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven te komen en ons nieuwe album ‘Unfold’ te spelen.”, aldus zanger Joshua Nolet.

In Nederland brak Chef’Special door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een platinum award voor het album ‘Passing Through’. Voor het album ‘Amigo’ ontving de band een Edison en scoorde de band hits als ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en ‘Try Again’. De Haarlemse band gaf eerder uitverkochte concerten in de AFAS Live, Ziggo Dome en speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop.

Vrijdag 4 december – AFAS LIVE, Amsterdam
Zaterdag 12 december – AHOY (RTM Stage), Rotterdam
Zaterdag 19 december – Klokgebouw, Eindhoven

Gerelateerd nieuws