Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • The Kik: Exclusief te boeken voor besloten events
  The Kik: Exclusief te boeken voor besloten events
 • The Kik: Te boeken in kleine setting of full band!
  The Kik: Te boeken in kleine setting of full band!
 • The Kik: Exclusief te boeken voor besloten events
  The Kik: Exclusief te boeken voor besloten events
 • The Kik: Te boeken in kleine setting of full band!
  The Kik: Te boeken in kleine setting of full band!
Offerte Persfoto Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

The Kik

The Kik, Neerlands bekendste Nederbietband uit Tilburg/Rotterdam/Veenendaal werd begin 2011 opgericht. De band bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. Hun muziek is beïnvloed door de merseybeatbands uit de jaren zestig. Ook het instrumentarium van de band verwijst naar die tijd: vox-versterkers, drums van Ludwig en gitaren van onder meer Rickenbacker.

Het mag dan even geduurd hebben voordat er nieuwe studiowerk aan de oppervlakte is gekomen, maar The Kik heeft niet stil gezeten. Na het verschijnen van album 2 volgden een club en festival tour door stad en land (jawel!). En ook maakte The Kik hun tweede theatervoorstelling die, weliswaar in het verlengde ligt, maar compleet op zichzelf staat, ten op zichtte van hun ‘normale’ optredens. Na het succes van de eerste ronde moest daar weer een reprise van komen. Ondertussen werd er naarstig gebouwd, verbouwd en gesleuteld aan die eerder genoemde studio, en voila… bijna drie jaar is verstreken tussen het verschijnen van album nummer twee en drie.

En dan was er nog die vertaalde cover van Chef Special, Schuilen bij Jou, die achteloos bij Giel op 3FM in de vroeg morgen de wereld in slingerde. Daarnaast hebben voormannen Dave von Raven en Arjan Spies ook nog acte de presence gegeven in menig (muzikaal) televisieprogramma. Van De Zomer Voorbij tot De Winter Voorbij. En van De Wereld Draait Door tot… ja, tot wat eigenlijk? In ieder geval worden ze in het echt leven nog altijd bijgestaan door bassist Marcel Groenewegen, toetsenist Paul Zoontjens en drummer Ries Doms.

Al die ervaring en emoties die het leven en het theater en die festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk trachten te vatten in het album Stad & Land. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit, emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.

Prijs The Kik boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van The Kik. Wil je The Kik boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Radar Agency verzorgt exclusief de openbare boekingen voor The Kik. Wil je The Kik boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Radar Agency: Jaap de Waart

Boekingsmogelijkheden

 • Live Band
 • Akoestische set
 • Akoestische set (duo)
 • Gastsolisten (duo)

Social media The Kik

Twitter

Video

Nieuws The Kik