Meld je aan voor de nieuwsbrief:

18/05/20

The Kik pakt Topsong met vurige ode aan Angela

Angela de Jong, Angela Groothuizen of Angela Schijf: geen Angela kan zo lekker witlof koken als die van The Kik. De ode aan deze ‘zeer aangename engel’ is TopSong!

Angela doet de jongensharten al sneller kloppen, maar het vrolijke nummer over de aantrekkelijke moeder brengt de hartslag pas écht flink omhoog.

The Kik kiest er op hun meest recente album Jin voor om een blik opzwepende synthesizers open te trekken en ook op de single ‘Angela’ is dat niet anders. Zo doen de heren voorzichtig afstand van hun zo kenmerkende jaren 60-sound, om plaats te maken voor het geluid uit de jaren 80. En die nieuwe jas staat ze goed!

De Rotterdamse band blijft verder dicht bij hun roots. Want hoewel er op Jin ook ruimte is voor een serieuze noot, zijn de liedjes vaak vertrouwd vrolijk, grappig en komt er meer dan eens een ode aan een vrouw in voor. En zo heeft hun ‘Simone’ er met ‘Angela’ ineens een geduchte concurrent bij.

Beluister hier het nummer Angela: http://xlcr.nl/thekik-angela?fbclid=IwAR1Ip3fzOJk-cGyzbPS3mLl6u9mdOJgNSihKa7b_db_ld5PF7_PC2hy3ly4

Gerelateerd nieuws