Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Son Mieux: Exclusief bij Agents After All AAA2010
    Son Mieux: Exclusief bij Agents After All AAA2010
  • Son Mieux: Exclusief bij Agents After All AAA2010
    Son Mieux: Exclusief bij Agents After All AAA2010
Offerte Persfoto Website

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Son Mieux

Wat begon als een akoestisch soloproject van Camiel Meiresonne, is uitgegroeid tot een hechte en stijlvolle synth-popband. Fire and soul, deze vijfkoppige band heeft het allemaal. De verhalen zijn persoonlijk volgens de beste folk traditie, maar hebben allemaal een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in gesoigneerde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. Groot hart, koel hoofd. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa. Samen met zijn vijfkoppige band weet Meiresonne ook live te imponeren met een energieke, muzikale en overdonderende show.

Camiel zelf is een songwriter, zanger, gitarist, toetsenist en producent. Naast ras-muzikant ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa.

De titel van het debuutalbum, ‘Faire de Son Mieux’, is Frans voor ‘alles uit jezelf halen’ of ‘alles geven wat je hebt’. ‘Faire de Son Mieux’ bestaat uit tien afgeronde popsongs boordevol onweerstaanbare hooks en refreinen.

Prijs Son Mieux boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Son Mieux. Wil je Son Mieux boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Son Mieux. Wil je Son Mieux boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp

Boekingsmogelijkheden

  • Live band
  • Klein akoestisch

Social media Son Mieux

Twitter

Video

Nieuws Son Mieux