Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Paul de Munnik: Te boeken met live band, trio of solo!
  Paul de Munnik: Te boeken met live band, trio of solo!
 • Paul de Munnik: Exclusief voor besloten optredens!
  Paul de Munnik: Exclusief voor besloten optredens!
 • Paul de Munnik: Te boeken met live band, trio of solo!
  Paul de Munnik: Te boeken met live band, trio of solo!
 • Paul de Munnik: Exclusief voor besloten optredens!
  Paul de Munnik: Exclusief voor besloten optredens!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Paul de Munnik

Twintig jaar lang maakte Paul de Munnik onder andere furore als helft van het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda en de Munnik. Inmiddels heeft hij alweer twee soloalbums uitgebracht en scoort op dit moment hoge ogen in de hitlijsten met het liedje ‘Als Ik Je Weer Zie’ samen met Thomas Acda, Maan & Typhoon.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt optreden van een bekende artiest? Dan is Paul de Munnik bijzonder geschikt. Vanachter zijn piano of met zijn gitaar op schoot zorgt hij voor een passende muzikale omlijsting van uw event. Paul kan putten uit een enorme verzameling aan prachtige liedjes zoals ‘Niet of nooit geweest’, ‘Het Regent Zonnestralen’ en ‘De Kapitein deel II’.

Met zoveel ervaring in huis weet hij altijd de juiste snaar te raken. Komend voorjaar zal er onder andere nog een nieuw solo-album van Paul verschijnen.

Boekingsmogelijkheden Paul de Munnik
Paul de Munnik is te boeken met een klein akoestisch (trio) optreden, solo of optreden met live band. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijs Paul de Munnik boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Paul de Munnik. Wil je Paul de Munnik boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Paul de Munnik. Wil je Paul de Munnik boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Edwin Mulder

Boekingsmogelijkheden

 • Solo optreden
 • Trio optreden
 • Live band

Social media Paul de Munnik

Twitter

Video

Nieuws Paul de Munnik