Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Exclusief te boeken bij AAA2010!
  Jennie Lena: Exclusief te boeken bij AAA2010!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

Jennie Lena

Jennie Lena boeken?

Het maakt niet uit waar ze is of wat ze doet: Jennie Lena valt op. Ze is echt. Ze is ongepolijst en humoristisch. Ze laat tegelijkertijd haar kracht en haar gevoeligheid zien, zowel op het podium als er af. Soms gaat er jarenlang hard werken vooraf aan een droomdebuut. Jennie had al een lange weg afgelegd in de muziek voordat ze in 2015 definitief bekend werd bij het grote publiek dankzij haar deelname aan The Voice of Holland.

Haar auditie met het nummer Who’s Loving You ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels bijna 30 miljoen keer bekeken. De populaire Amerikaanse blogger Perez Hilton schreef: ‘Het was niet alleen de beste auditie voor The Voice of Holland, het was één van de BESTE audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie.’ Jennie’s video’s tezamen zijn op Youtube meer dan 50 miljoen keer bekeken.

Soul, R&B, Jazz, 90s, hiphop, Gospel, Funk, Folk en Blues: die verschillende muziekstijlen waarmee Jennie is opgegroeid verwerkt ze nu in haar eigen muziek. Gezegend met een stem die raakt en een natuurlijke aanleg voor songwriting, weet ze tijdloze muziek te maken met een eigen twist. In haar nummers zoekt Jennie voortdurend de grens op tussen pijn en hoop en daarmee zingt ze zich recht je hart in.

“Mijn missie in het leven is om met mijn muziek en teksten liefde, troost en kracht te brengen. Ik wil vanuit mijn hart zingen, echt contact maken en een verhaal vertellen door middel van mijn lichaam en mijn stem. Verhalen over universele thema’s als liefde, pijn, eenzaamheid, troost, verandering, leven en dood.”

Na het vele internationale toeren en een uitnodiging voor SXSW heeft Jennie nu haar nieuwe album ‘To Be Honest’ uitgebracht, die in 2018 uitkomt. Het is haar meest persoonlijke album tot nu toe. Het werd grotendeels geschreven, geproduceerd en opgenomen in New York en L.A. Op ‘To Be Honest’ combineert Jennie klassieke soul met gospelkoren en akoestische instrumenten met 90’s hip-hopbeats. Tien songs, tien verhalen.

jennie-lena-live

Prijs Jennie Lena boeken?

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jennie Lena. Wil je Jennie Lena boeken voor een optreden? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Dox Live verzorgt exclusief de festival/club boekingen voor Jennie Lena. Wil je Jennie Lena boeken in jouw zaal of festival? Neem dan contact op met Dox Live.

Boekingsmogelijkheden

 • Tape optreden
 • Akoestische setting
 • Live Band
 • Als gastsoliste

Social media Jennie Lena

Twitter

Video

Nieuws Jennie Lena