Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Jennie Lena

Jennie Lena ‘stands out!’. Ze is een eersteklas vocalist & live performer en groeide op met een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, Rhythm & Blues, Gospel en Funk. Ze sloot deze stijlen in haar hart en dat hoor je onmiskenbaar terug in haar geweldige stem en haar manier van songwriting. Leven, dood, eigenwaarde, moederschap, liefde en de constante strijd tussen pijn en hoop zijn de ingrediënten van haar songs en daarmee zingt dit natuurlijke podiumbeest recht je hart binnen. Jennie verrast haar publiek keer op keer met haar rauwe, Amsterdamse flair en humor.

Haar stem is hart en ziel, waarmee ze verhalen verteld, emoties overbrengt en écht contact maakt met de luisteraar.
De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij ‘The Voice of Holland’ in 2015, Haar ‘blind audition’ nummer ‘Who’s Loving You’ ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels bijna 50 miljoen keer bekeken. De populaire Amerikaanse muziekblogger Perez Hilton schreef: ‘Het was niet alleen de beste auditie voor The Voice of Holland, het was één van de BESTE audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie. Jennie is 1 van mijn favoriete vocalisten ooit!’

Internationale blogs als 9Gag, Diply, the Huffington Post en LikeMag schreven lovend over haar en sterren als Robin Thicke, Kelly Clarkson, Adam Levine, Tyler Perry en Nia Long deelden Jennie’s muziekvideo’s op social media.
Vanaf 2016 ging Jennie naar L.A. en New York om te schrijven en shows te geven, toerde door Europa, werkte aan een nieuw album en kreeg een uitnodiging van het toonaangevende SXSW festival in Austin (Texas).

De Amerikaanse band ‘Post Modern Jukebox’ nodigden Jennie uit om samen diverse muziekvideo met ze te maken en mee op tour te gaan. Het nummer ‘You Give Love a Bad Name’ debuteerde in de Top 10 van de Amerikaanse iTunes Charts Jazz en heeft miljoenen views.

PERS

● ‘Jennie Lena betovert je met haar stem en performance’.  – 3 voor 12
● ‘Haar optredens zijn rauw, emotioneel, en krachtig’ – 3 voor 12
● ‘Vanaf het begin tot het eind van de show weet Jennie Lena met haar persoonlijkheid, geweldige stem, droge humor en haar enthousiasme de bezoekers te boeien”  – Nu.nl
● ‘Just the right swagger to completely own her performance.’ – Huffington Post
● ‘Jennie wordt het best omschreven als rauw, puur en speels.’ – MusicMaker
● Jennie Lena verrast je met haar rauwe Amsterdamse humoristische flair, maar weet haar publiek ook te ontregelen en ontroeren. Een sterke persoonlijkheid  waarachter een warme vrouw schuilt.’ – A.D
● ‘Holy shit, wat een stem.’ – 9Gag
● ‘Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie.’ – 3 voor 12
● ‘Jennie is één van mijn meest favoriete vocalisten ooit’ – Perez Hilton
● ‘She is so great!’ – Kelly Clarkson

jennie-lena-live

Prijs Jennie Lena boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jennie Lena. Wil je Jennie Lena boeken voor een optreden? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Dox Live verzorgt exclusief de festival/club boekingen voor Jennie Lena. Wil je Jennie Lena boeken in jouw zaal of festival? Neem dan contact op met Dox Live.

Boekingsmogelijkheden

 • Tape optreden
 • Akoestische setting
 • Live Band
 • Als gastsoliste

Social media Jennie Lena

Twitter

Nieuws Jennie Lena