Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
 • Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!
  Jennie Lena: Te boeken met live band of als tape!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Jennie Lena

Jennie Lena ‘stands out!’. Haar rauwe zangtalent is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Je voelt zowel haar kracht als haar gevoeligheid, of ze nou op of het podium staat of ernaast.  Jennie groeide op in een familie van muzikanten. Van haar overgrootvader tot aan haar ouders: iedereen zong of speelde een instrument. Ze werd beïnvloed door een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk en Blues.  Ze sloot deze stijlen in haar hart en dat hoor je onmiskenbaar terug in haar geweldige stem en songwriting. Haar muziek balanceert voortdurend op de grens tussen pijn en hoop en daarmee zingt dit natuurlijke podiumbeest recht je hart binnen. Dat ze daarnaast ook nog eens gezegend is met een flinke dosis frisse humor draagt bij aan haar eigenheid. 

De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij ‘The Voice of Holland’ in 2015. Haar ‘blind audition’ nummer ‘Who’s Loving You’ ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels meer dan 30 miljoen keer bekeken. De populaire Amerikaanse muziekblogger Perez Hilton schreef: ‘Het was niet alleen de beste auditie voor The Voice of Holland, het was één van de BESTE audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie. Jennie is 1 van mijn favoriete vocalisten ooit!’

Jennie is te boeken met haar live band, of in intieme akoestische setting met pianist en/of gitarist, solo met een tape-optreden of als gastsolist.

Soms gaat er jarenlang hard werken vooraf aan een droomdebuut. Jennie zat vanaf haar vijfde tot haar vijftiende in diverse theaterproducties. Als kind ging ze vaak mee naar de optredens van haar moeder waar ze aan het einde van de show ‘Ben’ van Michael Jackson mocht zingen, begeleid door haar moeder op gitaar. “Ik heb warme herinneringen aan mijn moeder die thuis altijd gitaar speelde en prachtige liedjes zong. Ik luisterde vol bewondering. In mijn kamer had ik mijn eigen kleine muziekuniversum, vol tapes en cd’s. Mijn tienerjaren waren rauw, maar hoe eenzaam of verdrietig ik me soms ook voelde: er was altijd de muziek, die me inspireerde, activeerde en troostte en zo door veel moeilijke tijden heen heeft geholpen.’

Tot haar 25e studeerde Jennie aan de Amsterdamse theaterschool. Daarna besloot ze zich alleen nog maar op muziek te richten. In 2009 begon ze als backing vocalist bij Postmen en Anouk, maar het duurde niet lang voordat ze haar eigen liedjes ging schrijven en opnemen en er het podium mee opging. In 2010 bracht ze haar zelf geschreven debuutalbum ‘Monsters’ uit en in 2012 kwam ze met haar tweede album ‘Life’s Like a Chox of Bogglets’. Ze werd snel opgemerkt en haar carrière kwam in een stroomversnelling terecht. Naast regelmatige optredens in populaire tv- en radioprogramma’s in Nederland, opende Jennie ook voor Joss Stone, die haar uitnodigde om met haar mee te gaan op haar Europese tour. Er volgde optredens in vele hoofdsteden in Europa, Azië en de Verenigde Staten, waaronder het het legendarische Apollo Theater in Harlem (New York).

De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij ‘The Voice of Holland’ in 2015. Haar ‘blind audition’ nummer ‘Who’s Loving You’ ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels meer dan 30 miljoen keer bekeken. De populaire Amerikaanse muziekblogger Perez Hilton schreef: ‘Het was niet alleen de beste auditie voor The Voice of Holland, het was één van de BESTE audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie. Jennie is 1 van mijn favoriete vocalisten ooit!’ Internationale blogs als 9Gag, Diply, the Huffington Post en LikeMag schreven lovend over haar en sterren als Robin Thicke, Kelly Clarkson, Adam Levine, Tyler Perry en Nia Long deelden Jennie’s muziekvideo’s op social media. “Voor mij was The Voice een geweldige manier om een groter publiek te bereiken en dus ook een belangrijk onderdeel van mijn muzikale reis. De makers van ‘The Voice’ gaven mij genoeg ruimte voor mijn eigen muzikale stijl.”

Na ‘The Voice’ ging Jennie naar L.A. en New York om te schrijven en shows te geven, toerde door Europa, werkte aan een nieuw album en werd uitgenodigd om op te treden op het toonaangevende SXSW festival in Austin (Texas). De Amerikaanse band ‘Post Modern Jukebox’ (60 miljoen views op Youtube) nodigden Jennie uit om samen een muziekvideo met ze te maken en mee op tour te gaan. Het nummer ‘You Give Love a Bad Name’ debuteerde in de Top 10 van de Amerikaanse iTunes Charts Jazz en heeft miljoenen views.

WINTER SONGS – A SOULFUL CHRISTMAS WITH JENNIE LENA
Jennie Lena zingt de in wintermaanden in een prachtige akoestische setting haar ‘Winter Songs – A Soulful Christmas With Jennie Lena’. Geniet van een intieme soulvolle avond in een chique en warme kerstsfeer waarin ze de de mooiste liedjes speelt samen met haar geweldige gitarist en/of pianist.

Jennie zingt de mooiste Kerst klassiekers, mogelijk afgewisseld met in de sfeer passende Soul, Blues, Jazz, Gospel en ‘American Songbook’ liedjes.

‘Winter Songs – A Soulful Christmas With Jennie Lena’ staat voor een intieme avond vol klanken van hoop. Muziek die je hart opnieuw vervuld met verdieping, blijdschap en energie voor het nieuwe jaar dat gaat komen of net is begonnen. Muziek, verbinding en plezier zijn de bindende factoren die dit optreden tot een onvergetelijke avond zullen maken.

Met Songs zoals :
Kerstklassiekers: Silent night / This Christmas Day / Let It Snow
Gospel: Amazing Grace / Bridge Over Troubled Water / We Shall Overcome
Soul: Lean On Me / Who’s Loving You / Let’s Stay Together
Blues/Jazz: Somethings got A Hold Of Me / Can’t Take That Away From Me
American Songbook: At Last / What a Little Moonlight Can Do / The Nearness Of You

BEKIJK JENNIE’S CHRISTMAS MEDLEY HIER —> https://youtu.be/fNubvXmjzz0

Prijs Jennie Lena boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jennie Lena. Wil je Jennie Lena boeken voor een optreden? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Dox Live verzorgt exclusief de festival/club boekingen voor Jennie Lena. Wil je Jennie Lena boeken in jouw zaal of festival? Neem dan contact op met Dox Live.

Boekingsmogelijkheden

 • Tape optreden
 • Akoestische setting
 • Live Band
 • Als gastsoliste

Social media Jennie Lena

Twitter

Video

Nieuws Jennie Lena