Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Jeangu Macrooy: Solo of met live band te boeken!
  Jeangu Macrooy: Solo of met live band te boeken!
 • Jeangu Macrooy: Nu beschikbaar voor besloten events!
  Jeangu Macrooy: Nu beschikbaar voor besloten events!
 • Jeangu Macrooy: Nieuw bij Agents After All AAA2010
  Jeangu Macrooy: Nieuw bij Agents After All AAA2010
 • Jeangu Macrooy: Solo of met live band te boeken!
  Jeangu Macrooy: Solo of met live band te boeken!
 • Jeangu Macrooy: Solo of met live band te boeken!
  Jeangu Macrooy: Solo of met live band te boeken!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’ mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan. In 2021 vertegenwoordigt Jeangu Macrooy Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Begin 2020 wordt aangekondigd dat Jeangu Macrooy geselecteerd is als afgevaardigde van Nederland voor het Eurovisie Songfestival 2020. Helaas wordt het Songfestival, evenals Jeangu’s geplande theatertour, afgezegd in verband met de Covid-19 pandemie. Maar de aanloop naar het Songfestival is al een bijzondere reis op zich. Jeangu’s inzending Grow (2020) ontvangt een golf aan (inter)nationale lof: een première op nationale televisie, plaatsingen in Spotify’s New Music Friday playlists in twaalf landen, items en artikelen in o.a. het NOS Journaal en alle nationale kranten, miljoenen streams en views en een plaats in de Nederlandse hitlijsten.

Op 4 maart 2021, precies een jaar na de release van Grow komt Birth Of A New Age (2021) uit, Jeangu’s nieuwe inzending voor het Eurovisie Songfestival. Jeangu: ‘Het nummer is een ode aan iedereen die opkomt voor zichzelf en de kracht van zijn eigen authenticiteit durft te vieren’ Ondanks dat het nummer uiteindelijk geen winst oplevert voor Nederland, maakt het veel positieve reacties los, zowel in Nederland als daarbuiten. De door Kevin Osepa geregisseerde videoclip, die deels wordt opgenomen in het Rijksmuseum, is inmiddels meer dan 1.5 miljoen keer bekeken op YouTube en naast cover interviews in onder meer Volkskrant Magazine en Algemeen Dagblad wordt het nummer ook opgepikt door de The New York Times. Op dit moment werkt Jeangu aan zijn derde studio album dat gepland staat voor release in de eerste helft van 2022.

Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen. Jeangu speelde met zijn debuutalbum al Lowlands, North Sea Jazz Festival en allerlei kerken in Nederland plat.

Boekingsmogelijkheden Jeangu Macrooy
Jeangu Macrooy is te boeken met een klein akoestisch (solo) optreden of optreden met live band. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijs Jeangu Macrooy boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken in jouw zaal of op jouw festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Maarten Middendorp.

Boekingsmogelijkheden

 • Solo optreden
 • Live met band

Social media Jeangu Macrooy

Twitter

Video

Nieuws Jeangu Macrooy